únava a všeličo iné

Príspevok v téme: únava a všeličo iné
jankaaaa

Už zopár mesiacov som mávala občas depky, bola som stále unavená a na nič som nemala náladu. Ale som to nejako neriešila, myslela som že to prejde. Ale asi pred dvomi týždňami som začala mať divné pocity. Som stále akási spomalená, mám pocit akoby som bola niekde mimo reality, možno to znie zvláštne ale fakt sa cítim akoby som bola myslou niekde inde. Občas mám zrazu strach a ani neviem prečo. Som unavená ešte viac ako predtým, v noci ale spávam normálne. Párkrát som mala aj taký stav, že som cítila tlak na hrudi, zle sa mi dýchalo. Dočítala som sa o panickej poruche (ja som dosť stresový typ) ale tam vraj ide o panický záchvat a to sa mi nestalo. Nikdy predtým som nemala takéto problémy, inak som zdravá, mám len alergiu a oslabenú imunitu. Máte niekto podobné problémy? Prosím napíšte ak už ste sa už s tým stretli.Ďakujem

budulík

Aj ja som asi pred týždňom bola taká unavená, nič sa mi nechcelo, mala som pocit, akoby som lietala, bolo to nepríjemné, lekárka mi vzal krv - výsledok - znížena hladina vápnika a fosfóru, to zapričiňuje moju únavu, už ma začali bolieť aj kolená, objednala som sa ku neurologičke, teraz čakám, užívam vápnik z lekárne, predtým som stále mala nejaké problémy s chrbticou. Takže je treba si dať skontrolovať minerálne látky v tele a doplniť to čo je potrebné.

vsevedka

Magnézium doporučujem, okrem uvoľnenia má aj mierne protizápalové a protialergické účinky.Formy:tablety, šumivé tablety, prirodzená forma-minerálky Magnézia a Ľubovnianka.
C vit. i zinok sú pre oslabený imunitný systém potrebné, hľadaj tabletky, kde sú už oba spolu, najlepšie s predĺženým účinkom, zabezpečuje rovnomerné vstrebávanie účinných látok počas celého dňa.

monik9

ja by som doporucovala brat guajacuran,on je na uvolnenie svalstva,znizenie napatia v tele,nie je to nic navykove a stoji to do 50sk

borka123

dakujem za rady monik:)c-vitamin uzivam dost casto lebo v zime byvam stale nachladnuta ale vyskusam teda ten horcik.dufam ze pomoze. veru aj hlava ma niekedy bolieva ale mam problemy s krcnou chrbticou tak to asi bude z toho.

monik9

kup si magnezium-horcik,najlepsie v tabletkovej forme,jednu tabletku za den,preventivne mozes aj zinok a c-vitamin-ten zabera na pripadne bolesti hlavy,pit 2 litre mineralky denne tiez najlepsie z obsahom magnezia a bez sodika

borka123

no ja zatial nastastie nemavam zachvaty ani problemy s dychanim ale mam uz niekolko rokov vyssi tlak. a okrem nejakych specialnych liekov (teda aspon myslim ze dake su) da sa to nejako zlepsit?

monik9

nedostatok serotoninu-panicka porucha alebo uzkostna porucha sa nemusia prejavit zachvatom,u kazdeho clovekaje to individualne,priznaky su zle dychanie,malatnost,palenie tlak na hrudi alebo v chrbtici,pocit strachu,pocit strachu zo smrti,z chorob,pocit na odpadnutie,podobne priznaky ma aj Tetania co je nedostatok mineralov v tele

borka123

ahojte ja som na tom uplne rovnako - zacala som byvat stale unavena a podrazdena a stale sa mi toci hlava:( uz to trva mesiac. nemozem normalne fungovat, neviem sa na nic sustredit a stava sa mi ze kadeco zabudam. to ma dost vystrasilo, ved mam len 19 rokov a nezda sa mi normalne ze zabudnem co som kde polozila atd a pritom studujem na vyske a s ucenim nemam problem. neviem co mam robit som z toho dost zufala, neviem ci je to zo stresu alebo co.