Ako vyrysovat brusne svaly?

0vecka

eni pravda ze sa vyssimi opakovaniami pali tuk. to zu sa rovno mozes ist prejst do parku tam spalis este viac... brusne svaly bude vidno ked schudnes tuk a ten schudnes tak ze prijmes menej kalorii ako vydas. vsetko ostatne su hovadiny a rozne hoaxi...

Univz

1.Boha keď vidìm tù vašu gramatiku tak mi nie je všetko jedno..
2.Môžeš denne spraviť 1500 brušàkov po dobu 2 rokov a nebudeš musieť mať tehličky.Diéta..Nejedzte toľko,na večeru jogurt,grep,jablko,banàn..Ráno niaku vlàkninu,ovocie k tomu..Obed normàlne ale neprežierať sa..
3.Proteìny,Creatìn,Spaľovače tukov.Zbytočnè vyhadzovanie € ..Posiluj so železom,nie proteìnom a bude z teba namakanec z vody s pràškom..
4.Na tehličky treba spaliť tuk,teda rysovanie.Na rysovanie sa použìva viac opakovanì ,sèrii a ľahšie vàhy..Objem =3 série 8x 50 KG(pre prìklad..)
5.Samotné brušàky nie sù dosť..K tomu treba kardio..Vo forme Behu a Boxu je ùčinnejšie..Na beh choj von,na čerstvý vzduch..Taktiež.Na brušné svalstvo mà priaznivý vplyv to,že robìš kràtke prestávky..
6.Ja sàm som z Tučného prešiel na normàlny za 1 a 1/2 roka..A ďaľšì rok potrvà na svalnatý..A to už silu màm,väčsiu ako otec a znàmy ..Ale nie je to vidno..
7.Za ten rok a pol,som skoro každý deň mal chuť prestať,mal som pocit ,že zomriem..Ale žijem,silnejšì,chudšì ako kedykoľvek predtým..
8.Odporùčam niakeho partnera ku cvičeniu.Panuje medzi vami taká zdravà sùperivosť.
9.Nech sa vàm každopàdne darì,ale nezabùdajte,treba sa aj učiť!Lebo bez toho nebude dobré zamestnanie a nebudù peniaze.A potom už bude jedno,že màte postavu,ale nemàte €.A to je teraz vo svete to naj..€€€..Žiaľ.(Česť výnimkàm)
10.Veľa šťastia,Ahoj ! :)

Bea99

Ešte keď si čítam tak mi niektoré príspevky prídu divné. Na chalanovi sú tehličky sexy ale väčšina báb uprednostňuje svaly na bokoch do V (je to ako šipka ktorá ukazuje do boxeriek :3) Pri cvičení nie je dôležitá váha, pretože človek môže chudnúť ale naberá svaly. Náš tréner meria skoro dva metre (keď sa k nemu postavím všetci sa smejú :D) váži 140 kg a to sú len svaly. Len si hlavne nezapisuj že dnes urobíš 30 zajtra 35 a tak... Skús z každého cviky 70 (musíš zvládnuť keď ja mám toľko ako ty a som baba)

Bea99

Ja som chvíľu chodila do fitka hlavne kvôli kondícii a osobný tréner často zdôrazňoval, že treba zapojiť čo najviac svalov (Občas ma po tréningu bolili svaly, o ktorých som ani nevedela :DD) Pri tehličkách by si mal cvičiť sklapačky (sed-ľahy), polo sed-ľahy, sklapačky do strán a skús napríklad ležať a zdvíhať nohy do vzduchu a pri pokladani nedávať na zem (asi tak 5 cm od zeme a nohy zdvíhať asi tak do 60 stupňoveho uhla) keď ich urobíš 70 a nebolí brucho tak cvičíš zle ;D

la1245

Treba cvičiť na všetky partie brucha..čiže aj bočne brušne svaltsvo..Nestačí robiť len 50 obyčajnych brušakov..

Daj na mna

KKS načo posilovna ? stačí ty pevná strava a robenie brušakov a klikov a za mesac budes mat tehličky alebo vyrisovane svaly prve sa ti svali budu risovat a ked napnes brucho bude tvrde ptm postupne ty budu sa risocat tehličky dam ti 30 dnovy rozvrh :D

1den- 50 Brušákov
2den- 55 Brušákov
3-DEN 60 brušákov a atd každý den zvýšiš l 5 brušakov a daj si aj volno 4 dny ale nie po sebe a kliki bi si mal robit skoro furd :)))

olo

ČAUKO ako čítam tak sa v tom vyznáš porad my . Mám 15 rokou 75 kíl a chodím najudo. Do posilovne chodím asi pol roka a vidím male výsledky . Ide my hlavne o Vyrisovaný chrbát a brucho.Večer vždy mám gainer a cratin ale stale nejde ten rys akosi.