pre tych, co praktizuju PRERUSOVANU SULOZ

Príspevok v téme: pre tych, co praktizuju PRERUSOVANU SULOZ
kla.ra

takze, aby sa tu nepytali ci mozu alebo nemozu otehotniet : Lenže spoľahlivá prerušovaná súlož, to nie je len vytiahnuť penis z pošvy predtým než budete ejakulovať. Aby bol efekt čo najúčinnejší, je vhodné, aby sa vaša sexuálna partnerka orientovala aj v plodných a neplodných dňoch.

Pearlov index, ktorý hovorí o miere spoľahlivosti tej-ktorej antikoncepcie, sa v prípade prerušovanej súlože pohybuje na 23 až 24. Znamená to, že 23-24 žien zo 100 pri prerušovanej súloži otehotnie. Keďže spermie obsahuje aj tzv. kvapôčka lásky, je namieste, aby ste zvýšili spoľahlivosť napríklad spermicídnym gélom.

e5ry5yo

ked mas tabletky naco penis s teba vytahuje ?to nepochopim nidky..naco plati niekto za tabletky a este chlapovi nedovoli aby sa spravil a musi ho vytahovat chudaci =)co uz vas problem =)

ona

ja tiez rada prerusovanu suloz....s kondomom somnikdy nesulozila priatel si daval bacha vzdy to vytiahol "kdyby neco" uz mam tabletky....ale aj tie po case...vzdy vie kedy to ma vytiahnut..ale odporucam tuto suloz

desfgrl

prerusovana suloz je fajn ja som to tak praktizovala nikdy sa nic nestalo..momentalne ale vyrabame baby takze si nemusime davat na nic pozor je to fajn :)ale ked uz baby niekedy mat budem spolahnem sa na prerusovanu suloz jednoznacne..kondomy nemusim otras gumy..a tabletky jest ja nemienim..

akinom007

ja som ho praktizovala mesiac a otehotnela som , aj ked to pre ejakuaciou vybral! skor by som to pripisovala tej spominanej "kvapocke lasky" lebo tu chlap neciti a je skor nez riadna ejakuacia

kachna

ja tento typ sexu praktizujem uz nejaky ten cas...a tehotna som este nebola.jasne ze to riziko je tam ale nam sa este "nezadarilo"

slimka

Pre tých, ktorým to pripadá až také nepochopiteľné tak dávam reálny svoj príklad: ja HAK nemôžem zo zdravotných dôvodou (hormóny kt. obsahuje aj v menšom množstve my spôsobujú problémy), rôzne lokálne antikon. ako sú gély, čípky a pod. nemôžeme ani ja ani partnej, ja z nich mám zápal a partner kožné problémy, partner má kožné problémy aj z prezervat. abstinencia neprichádza do úvahy :-)Inak to teda u nás nejde a prevádzkujeme to tak už 3. rok pričom 2 roky pred tým sme vyskúšali všetko možné. Teraz síce v období, keď by tehotenstvo nebol problém ale nesnažíme sa o to.
Určite však ak má niekto na výber tak by mal vsadiť na istotu.My veľa možností nemali :-)

suns

mala som kamaráta, ktorý bez problémov mal sex bez ochrany so svojom priateľkou. Pri otázke - akú antikoncepciu používate odpovedal - PUPOK .. no comment! A nič sa nestalo, neriešila plodné/neplodné dni, jednoducho sexovali... nepochopím...