Ako sa stravovat pri chudnuti aby som nehladovala ?

Príspevok v téme: Ako sa stravovat pri chudnuti aby som nehladovala ?
666evka

Uz dlho sa snazim schudnut uzivam aj spalovač tukov ale zidny velky pokrok nerobim. Schudla som kilo a mam stale chut na jedlo. Poradte mi nieco fajn ako jednoducho schudnut, nevadi mi ani cvicenie ale nemam na to moc casu.Pripadne mi poradte prosim ucinne cviky ktorym nemusis venovat denne vela casu a naozaj zaberaju. Som zufala lebo sa snazim a stale nic. Mam pocit ze chudnem len ked hladujem a to si o par dni kompenzujem a tak naspät priberiem aj to co som uz schudla... :( ak mate dobre skusenosti prosim poradte mi... kazda rada mi pomôze. dakujem

blistexik

ani mne nejde schudnut vobec uz som z toho zufala :( meriam 172 cm, vazim 70 kg... uz sa na seba nemozem pozerat

najhorsie je ze nemam ani kedy cvicit kedze chodim kazdy den do prace cestujem, stavam o 5 rano, domov chodim okolo 7, a v sobotu mavam cely den skolu, v nedelu som tak k.o. ze len sedim a pozeram do blba :)

moj jedalnicek vyzera asi takto:

R: celozrny chleba, maslo, pohar mlieka
alebo fitnes s mliekom, alebo s bielou activiou

Ol: vacsinou ovocie 2 kivi alebo banan podla toho na co mam chut

Obed: zelenina, kuracie maso, celozrne pecivo alebo cestoviny s rajcinovou omacko, alebo celozrna zemla tuniak a zelenina a pod. jedla (bravcove, hovedzie ani ine maso nejem)

Vecera: celozrne pecivo, olivy, zelenina, tuniak, alebo len maslo

pijem len cistu vodu, zeleny caj ziadne sladene brecky :)

sladkosti nekupujem len raz za cas 70% bio cokoladu

tak uz fakt neviem co mam robit, chcela by som tych 5 kg dat dole ale dietu jednoducho nedokazem drzat :(

anysta

Hlavne si uprac v hlave. Uzrejmi si, čo vlastne chceš dosiahnuť. Najhoršie, čo by si mohla urobiť je jednostranná strava. Určite by si schudla, ale nedá sa diétovať stále a kilá by boli rýchlo naspäť. Takže si uprav stravu. Jedávaj v pravidelných intervaloch, trebárs každé štyri hodiny. Organizmus sa nastaví na pravidelný príjem a nebude si ukladať zásoby. Ráno vypi aspoň štvrť litra odstátej, alebo letnej vody a potom každé dve hodiny pohár vody. Jednoduché cvičenie je pri umývaní zubov. Postav sa tak, že päty dáš k sebe a vytvoríš s chodidlami "V". Vytiahni sa na špičky, stiahni brucho, jemne predsuň panvu, plecia potlač dozadu a dole. V tejto výdrži choď do kolien až do jemného napätia v stehnách, vystri sa a znova do kolien. Opakuj počas času ústnej hygieny. Čas na cvičenie si musíš nájsť, bez pohybu to nejde. Napríklad rýchla chôdza striedaná s pomalou robí priam zázraky.

annegarde

Da sa schudnut bez hladovania,s plnym zaludkom,kolko potrebujete.3 mesiace jest ryzu.Ranajky 1 varny sacok ryze,obed;1varny sacok ryze,vecera,1 varny sacok ryze.Pit vela vody,a obcas k obedu pridat zeleninu varenu napol-v pare,porcia,tak 19-15 dkg.Vydrzat sa da.Schudnut sa da.Len si tu vahu potom udrzte! Zo 100kg mate za 3 mesiace 30-36 kg dole.Vyskusajte.Funguje to.Z vlastnej skusenosti viem,ze sa to da. Problem je ale po 3-mesiacoch.Oci by jedli co vidia,musi sa clovek ovladat.

annegarde

Da sa schudnut bez hladovania,s plnym zaludkom,kolko potrebujete.# mesiace jest ryzu.Ranajky 1 varny sacok ryze,obed;1varny sacok ryze,vecera,1 varny sacok ryze.Pit vela vody,a obcas k obedu pridat zeleninu varenu napol-v pare,porcia,tak 19-15 dkg.Vydrzat sa da.Schudnut sa da.Len si tu vahu potom udrzte! Zo 100kg mate za 3 mesiace 30-36 kg dole.Vyskusajte.Funguje to.Z vlastnej skusenosti viem,ze sa to da. Problem je ale po 3-mesiacoch.Oci by jedli co vidia,musi sa clovek ovladat.

subinka

no ja si myslím že chudnutie začína najprv v hlave..ak si budeme stále mysleť o sebe že sme tlstý tak nimi aj budeme..treba len veriť stále že schudneme..stále to mať na mysli..a VERIŤ !..to je doležité ..až potom možme začať cvičiť..ale hlavne jedzte často ale málo..jecte hlavne potraviny ktoré vás zasýtia na čo najdlhšie..ale hlavne nezačnite hladovať že nič celý deň nedáte do úst ! pretože to neni vobec dobré...a neprospieva to vážmu organizmu a celému tráveniu a bruchu..možte mať vážne problémy potom..a hlavne s tým že keď znova začnete jesť priberete DVA krát viac...a dva krát väčšie budete mať brucho..ale vravím..začína to v mysli !! :) a vela tekutín..:)

666Evka

a ty si kto ze mi tu ides hovorit ci mam alebo nemam schudnut?! si ma videl niekedy? :D
som taka ze sa uz ani pozerat na seba nemozem :(

wall

Mne sa podarilo schudnúť za dva mesiace 6 kg,pomocou prírodných produktov,bez drastickej diéty,akurát som urobila zmenu v jedálničku:na raňajky a večeru som konzumovala doporučený nutričný produkt,obedovala som klasicky:polievku a hlavné jedlo podľa dennej ponuky v práci, alebo to, čo som doma navarila rodine.K tomu som ešte užívala vlákninu-kapsule a tiež čaj-spaľovač tukov-Thermojetics.Môžem povedať, že je to super program na chudnutie,nenáročný na prípravu,produkty sú dostupné, ľahkostráviteľné a dokonale zasýtia,takže už napr. vôbec nemám chuť na maškrtenie,dokonca by som povedala, že aj ušetrím,lebo nemám nutkanie nakupovať všetky tie Horalky,Siesty,Delissy a pod.Nie je pri tom potrebné potiť sa vo fitcentre,ale telesná aktivita je samozrejme vítaná.Vhodné sú napr. cviky na fit lopte,pilates,kalanetika,ale postačia i staré dobré brušáky,drepy,cviky so švihadlom,gumeným popruhom,cviky na rotane a pod.Literatúry s touto tematikou je dosť,len si treba vybrať.Základ je však vtom jedálničku, ako som už spomínala.Ak by ste mali záujem,tak na : -odkaz odstránený- sa dozviete viac.Vyplňte formulár a čakajte na kontakt.Prajem Vám veľa úspechov.