Nedostatocna erekcia

Príspevok v téme: Nedostatocna erekcia
bow

Ahojte.Mam nasledovny problem:mam 2O rokov a pri sexe nedosiahnem dostatocnej erekcie a ked ano tak iba na kratku chvilu.Stalo sa mi to 2x. Nikdy predtym sa mi daco taketo nestalo.Nemam moc sexualnych skusenosti ale viem ze niekedy mi stacilo aby som zbadal nahu zensku a vuala stal jak cinovy vojak.Trva to asi 2 tyzdne. Ranna erekcia je slaba alebo ziadna a aj pri masturbacii skoro nic.k ejakulacii by aj doslo ale viac nic. Neviem ci je to len psychicke a do akej miery ma stres vplyv na erekciu....alebo mam ist lekarovy? pomozte diky

antonovaia9

Tabletky na erekciu - erotonus.com Lekár mi predpísal Viagru, ktorá mi fungovala, ale bola na mňa drahá. Erotonus funguje aj za nižšiu cenu.

sdf

ak by mal niekto zaujem o lekarensky sildenafil ci uz ako originalny liek viagra alebo ako genericky liek od roznych vyrobcov piste na mail sdf33132@gmail.com iba vazny zaujem dakujem.

verbos

Ja som tiež mal pred časom problém s erekciou, a aj keď ja som starší myslím si, že to nie je o veku ale ako píšeš, najkor psychika. Ja som u doktora nebol, kedže takéto návštevy moc nemusím :) a hlavne to nebol dlhodobý problém.. Kúpil som si erectan cez internet a musím zaklopať... pomohol.... Držím palce

jeronym

Ja som tiež za výživové doplnky skôr ako pôjdem doktorovi začnem asi užívať erectan a ked ˇto nepôjde tak skúsim niečo na predpis.