Neurologia?

Príspevok v téme: Neurologia?
soooonja

Ahoj vsetci,chcela by som sa s niekym poradit-moje problemy zacali pred par mesiacmi.Prvym priznakom bola unava,postupne sa pridruzovali dalsie,ako-zla koordinacia,celkova slabost,zavrate,pocit ako ked clovek vystupi z kolotoca-tocenie hlavy,zanasanie do stran,padanie hlavy,tlaky na hlave.Niekedy su to aj pocity celkoveho chvenia a s tym spojene busenie srdca.Co sa tyka bolesti,mam problem s chrbatom,inak nic.Mam pracu,pri ktorej vela stojim na jednom mieste a tak je dost neprijemne,ked pridu tieto priznakya muzem sa kazdu chvilu vyvalit-hrozne.Samozrejme,absolvovala som aj urcite vysetrenia,nejake ma este cakaju,ale to cakanie ma dost ubija.Niekedy problemy ciastocne ustupia,potom sa opat vratia.Som dost aktivny clovek,teda bola som,teraz sa snazim privelmi nepretazovat,lebo uz pri dlhsej chodzi sa to zhorsi.Jedine vtedy sa citim dobre,ked spim.Vedel by niekto pomoct,ci poradit,stretol sa tu niekto s podobnymi problemami?Dakujem.

Tere

Dobry den, potrebovala by som poradit. Mam priatela. Ma 28 rokov cvici beha chodieva Aj plavat zdravo sa stravuje Ale od mala trpi na hypertenziu . V septembri tohto roku mu zacali divne stavy ako napriklad busenie srdca intenzivny Tlak v hlave v noci sa budieva na to ze sa nevie poriadne nadychnut ruky mu trnu. Uz Asi tyzden pravidelne mu je zle. Doktori mu porobili Vsetky mozne vysetrenia Magneticku mozgu, CT, na cievnom bol, Aj naplucnom, u neurologicky, ortopeda. Zdiagnostikovali mu neurovegetativnu dystoniu. Predpisali mu a anopyrin, nejake lieky na Tlak Aj nieco na alergiu a nic nepomaha stale mu je zle prosim Poradte nieco

ortensia

prosim vas , mam narok na ct hlavy, alebo neviete za akych okolnosti mi ho moze lekar urobit? mam bolesti uz vyse troch mesiacov, doktorka to odbila tym ze mam tetaniu, s cim som sa zmierila, ale lieky mi vobec nezaberaju a v hlave mam stale strasne tlaky, ked lezim citim sa jak na kolotoci, vsetko sa toci a potom mi huci v usiach a aj do mam take bodave bolesti v hlave..strasne ma bolia aj oci, som vycerpana na smrt...

soooonja

Ahojky..chcem sa len opytat,ci sa tu nenajde nejaka osobka,ktorej bola tiez diagnostikovana tetania?Bolo by fajn,keby si bola z BB.Rada by som si s niekym,kto ma podobne problemy popisala,pripadne sa aj porozpravala,vymenila rady,nazory a vlastne by sme sa navzajom podporovali.Takze keby nieco-soooonja@azet.sk.Prajem vsetkym vela zdravia:)

jana horvathova

este v roku 2000sa mi stalo ze som v praci pocitila strasnu bolest v celovej oblasti. Bola som vycerpana. Ta bolest casom presla ale stale som mala pocit, ze nie je nieco v poraiadku. Postupom casu sa mi stavalo, zesom cas od casu videla ako pred tou strasnou bolestou hlavy, toto sa mi deje stale a nadobudam pocit ze sa priblizujem k vnimaniu ake som mala pred rokom 2000 /pred tou bolestou hlavy/.Obraciam sa na vas preto ze mam pocit ako by sa mi zacali opat fungovat bunky v celovej oblasti,ktore maju nejaku suvyslost s ocami, pretoze pocitujem bolest v tej casti cela ako v roku 2000 a konecne zacinam vnimat ako pred tou bolestou v r.2000. Je mozne neurologickym vysetrenim zistit ci tam nemam nieco poskodene/zapal atd./Prosim nepiste mi , ze si to namyslam. Dakujem za odpoved.

martin peter

Zdravim, najde sa tu nejaky specialista na poranenia hlavy? prosim
mali sme autonehodu, priatelke uz bola 3 krat na CPO a raz u neurologa, spravili jej RTG hlavy aj krku,stale nic nenasli, bolesti presli,ale stale jej aspon raz za den vytecie nieco ako likvor z nosa, viete nam niekdo pomoct, ako zistit ci ide o likvor a ci to nieje skutocne nieco vazne? prosim, CT mame az o tyzden, neviem si rady a doktor na ignoruje, pretoze niesme z BA a obvodak je na orave a pravdu poviem, neurolog ktory je tam funguje, na Mg, a odpocinok,vopred dakujem, ak sa skutocne niekdo najde, prosim napiste mi na email martinpeter.sk(zavinac)gmail.com, dakujem

cokoladka898

tak to je super ze nic vazne. tesim sa s tebou, a cvicenie ti pomoze urcite ci po fyzickej ale aj psychickej stranke tak drzim palce a keby mas nieco nove tak sa ozvi.

soooonja

Ahoj cokoladka:)takze bola som na neurologii,no a ako som spominala,idem nasadit Mg,Ca a nejake to cvicenie,na odburanie stresu.Co sa tyka tych BEAPiek,tam je nejaka mala asymetria,nic zavazne,takze som celkom rada.Nieco mam aj s krcnou chrbticou,no a tam sa tiez odporucaju cvicenia.Uz len napisem,ze sa idem do toho pustit a uvidime casom,ci sa to zlepsi,alebo nie.Zatial ahoj a maj sa pekne:)

cokoladka898

soooonja tak potom daj urcite vediet ako v pondelok dopadnes. som zvedava. a drzim palceky aby si take problemy nemala...prajem este pekny vecer

soooonja

Ahojky..este som zabudla dodat,ze mam zrejme aj ten vestibularny syndrom,aj to sa dozviem v pondelok..velmi som zvedava,ale verim,ze sa s tym nieco bude dat robit.