spravna dlzka lyzi :-)

zuzusa

Lyže sú poväčšinou carvingové. Tie sa kupujú v rozpetí od špičky nosa po bradu, keď sú po bradu sú kratšie tým pádom sa lepšie ovládajú (manévruje hlavne ak si začiatočník). A do obchodu ísť po radu je svinstvo, oni sú na to školený aby vedeli čo najviac poradiť a nakoniec si objednať cez net.

sunie

presne tak, lyze sa dnes praveze kupuju vacsinou carvingove a tie su kratsie. a lepsie sa aj ovladaju tym ze su kratsie, urcite si kup carvingy.

panča

vsetko zavisi od druhu lyzi.Ak si budes kupovat carvingove lyze, tak tie sa kupuju ovela kratsie ako lyze klasicke.Ak aj chces nakupovat cez net, behni do nejakeho sportoveho obchodu a porad sa-od spravneho vyberu lyzi a ich dlzky zavisi aj rychlost pri lyzovani

jaja

Boze :D lyze maju byt priblizne po koren nosa..kratsie ani nekupuj neoplati sa a hlavne vtedy ked este rasties...viem to...sak to ti musia poradit aj v obchode...

lizanka

lyze by nemali byt dlhsie o viac nez 10cm ako je tvoja vyska, ale ked sme my kupovali lyze, bolo povedane ze kludne mozu byt lyze az o 10 cm kratsie, ze sa potom o cosi lahsie ovladaju.