CANESTEN a kvasinky

Príspevok v téme: CANESTEN a kvasinky
canes

prosim vas..uz dlhsie mam problem s kvasinkami svrbenim (to len velmi zriedka) a tiez zriedka hrudkovity vytok biely bez zapachu..moje prostredie vo vnutri je kyslejsie ako zvycajne a pri sulozi alebo masturbacii ak mi da partner jeho prsty do mojich ust citim ozaj kyslost...mohla by mi liecba canestenom zlepsit stav?pretoze sama pozorujem ze ak vynecham vino a pivo a sladkosti tak je to ovela lepsie a priznaky takmer nie su...

papulqa

mne moj gynekolog poradil jedno, okrem toho co ste tuna uz spominali (nejest sladke, vyhybat sa alkoholu a pod.).. pri sprchovani netreba pouzivat mydlo, skor sprchovy gel.. ja osobne pouzivam sprchovy cistiaci gel z oriflamu, ktory ma vyvazene pH a okrem toho obsahuje aj prirodnu antibakterialnu kyselinu mliecnu, ktora pomaha obnovovat pH v posve.. vyskusaj, mne osobne sa stav zlepsil a dosial nepocitujem zeby sa mi kvasinky vratili :)

ZU17

canes, to je normalny jav, ze rano sa ti tabletka rozmrvi, resp. sa ti vylucuje pocas dna... ved v posve je vlhko :-D

lulua

ja mam tiez problem so svrbenim a chcem dnes uzit canesten tabletku ale mala by som dostat menstruaciu zajtra alebo pozajtra neviete mi poradit ci mozem?

canes

aj vam sa stalo ze na druhy den rano ako ste si zaviedli canesten do posvy ze sa rano rozmrvila a zostala na gatkach pripadne sa zvysok dna vylucovala takymto sposobom?

jenama

ahojte, chcem sa opytat na produkt jenamazol, je vyhradne na lekarsky predpis alebo je ho mozne dostat v lekarni bez receptu, pozerala som si nejake stranky o tomto vag.kreme a niekde pisu tak, niekde inak, a este sa chcem opytat ci ho mozem pouzit aj ako prevenciu, nemam az take svrbenie a palenie, kvasinky som mala uz 2x, raz mi ich preliecila gynekologicka a druhy x som pouzila canesten tabletu, teraz nemam take vyrazne priznaky, iba obcas citim svrbenie a ja to uz nechcem dostat, mozem teda pouzit jenamazol ako prevenciu??

helpi

súhlasím s farmaceutkou úplne; naozaj je pravdou že canesten a jenamazol obsahujú rovnakú látku, mne naozaj pomohlo možno to, že jenamazol sa zavádza do vnútra, je to krém, ale vážne mi to veľmi rýchlo prešlo, a to aj pri mikóze po antibiotikách.
canesten sa úžíva len na vonkajšiu aplikáciu. Myslím si však, že to musí posúdiť odborník.Ak však človek nie je spokojný s odborníkom, tak by si mal vyskúšať konzultáciu s íným lekárom. Vždy je na výber.
canes preto držím palce, nech sa vylieči.

farmaceutka

helpi-Jenamazol, Candibene a Canesten obsahuju presne to iste liecivo-klotrimazol, takze tazko moze byt jeden ucinnejsi ako druhy. Jedina vyhoda Jenamazolu je ta, ze je urceny na zavadzanie dovnutra, kym Canesten krem a Candibene krem su urcene vylucne na potieranie vonkajsich rodidiel. To sa samozrejme netyka tabliet, tie su urcene na zavadzanie do posvy tak ako jenamazol.