zvliekanie kondomu

Príspevok v téme: zvliekanie kondomu
vvcera

nechcem polemizovat ani sa pytat na to,ci sa da otehotniet z "kvapiek lasky"-kazdy hovori nieco ine. ale zacinaju mi plodne dni tak sa nam to vsetko smykalo a kondom sa zvliekal (asi som bola velmi klzka,alebo zly kondom,neviem). myslite ze je mozne ze vylucky ktore v nom boli pred ejakulaciou ze sa pri tom zvliekani kondomu rozotreli po celom penise a ze by z toho nieco mohlo byt ?? nezosmykol sa uplne,iba takmer uplne... a k ejakulacii nedoslo..mam cudny pocit,tabletku "po" som este nikdy nebrala a ani velmi nechcem kym to neni nutne :/

sue2

pharmatex je strasna blbost,ani si to nekupuj.krem vytecie...je to o nicom.podla gynekologov je viac spolahlivejsi kondom,ako toto.

vvcera

uz som o tom pocula,dakujem za radu :) a da sa to kupit len v lekarni ci aj v drogerke ?? deseo,a myslis ze pri tom zvliekani kondomu sa nemohli do mna nejak dostat tie kvapky ??

deseo

HAK ani neber. Vieš, aké svinstvá to spôsobuje? Dám ti jednu radu, čo som dostala včera od niekoho (s nickom niekto ;))... Pozri sa na Pharmatex. Mňa to včera tak zaujalo, že to asi začnem používať...

bladwak

podla mna sa nemas coho bat,ale odporucila by som ti HAK,pri nej sa nicoho bat nemusis,je velmi spolahliva.a v podstate plati skoro vzdy pravidlo,cim drahsia,tym lespia.