Ovcie kiahne v dospelosti

Hannka.

Ja mam 25 a tiež som ešte nemala kiahne. Už sa proti nim aj očkuje, myslite že by som sa mohla dať zaočkovať? Nebude to očkovanie mať potom neskor nejake nasledky, keby som mala deti? myslim poškodenie dieťaťa, keďže budem mať v sebe tu injekciu, ale na druhej strane ak by som kiahne dostala, keď budem čakať babätko, tak by sa mohlo poškodiť aj tak. Teraz neviem či sa mam dať zaočkovať.

Peto T

Existuje účinný liek, ale na školách sa nevyučuje. Nepropaguje sa, lebo je lacný a nepatentovateľný. Preto je stále považovaný len za "experimentálnu liečbu".

Dôležité kapitoly sú "Ovčie kiahne" a "Vedľajšie účinky".

rizikaockovania.sk

ana43

Mala som kiahne keď som mala 39 rokov, dostala som ich od dcérky bol to horor týždeň horúčky, bolelo ma všetko celé telo, svaly, všetky dutiny prste celý človek. Po týždni bolo lepšie, horúčky klesli, telo sa pomaly dostávalo do \\\"normálu\\\". Bola so PN 3 týždne.

nazor

ja som ich mala v 13tich a liecila som sa len z tych pluzgierov 3 tyzdne a potom este tyzden ma doktor nechal doma a mohla som len na chvilocku kazdy den na prechadzky... a ostali mi nepekne jazvy, nie vela ale dost hlavne na miestach kde je tenka koza...

janulqa

ja mam 20 a este som nemala ovcie kiahne a to som pred par rokmi bola u bratranca ktory to mal - nedostala som ich, a potom o par rokov neskor pri inych detoch ktore mali kiahne - tiez som nedostala. Moze niekto za cely zivot nedostat ovcie kiahne? alebo raz ich dostane urcite?.... dakujem

ksl

Je to druh herpesového vírusu,čiže vyrážky podľa toho vyzerajú.Cca 3 dni sa budú množiť nech robíš čokoľvek,vysoká horúčka a bolesti svalov a vyrážok,svrbenie pri zasychaní a liečení. V zime sa to hojí lepšie, nesmú sa kúpať vyrážky kým sú vodnaté.Nesmú sa opáliť slnkom.Mentolový tekutý púder,ale nič nerieši,len uľaví nachvíľu.Antihistaminiká treba,aby sa človek ovládol neškrabať,keď sa naruší chrastička, ľahko sa infikuje a vyhnisá a potom ostávajú jazvy.Na vodnaté sušiť liehom,alpou,čajovníkom. Po zasušení vyrážok jemne oplachovať morskou soľou.

RNG

usetrim si cas:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)

panča

cim neskorsie ich clovek dostane, ty,m mava ochorenie tazsi priebeh, v zasade vsak ide o to, ze u dospeleho sa skor prejavia vo forme pasoveho oparu. Liecba-ziaden tekuty puder, ale antihistaminika (fenistil a pod), na teplotu klasicke lieky na stiahnutie teploty.Kym je v pupaku voda, dovtedy je clovek infekcny-takze treba dodrzat izolaciu