prešli 2 roky- jeho záujem upadá

Príspevok v téme: prešli 2 roky- jeho záujem upadá
zufalka:-)

ahojte.. má niekto podobný problém? ja ho stále ľúbim! ale z jeho strany je to PREMENLIVÉ, proste sa správa akoby bolo všetko v poriadku- ALE- deň, dva sa nevidíme, on už má problém prísť za mnou, vraj, nech prídem ja, prípadne mu do toho skočí niečo presvedčivé.

OK, veriem do úvahy okolnosti. Ale cítim to. CÍTIM, že on raz tak, raz inak. Rozumiete ,čo hovorím? Akoby už nevedel, či v tom ešte chce zotrvať. Pri rozhovoroch na túto tému všetko popiera. Potom ja z toho vyznievam ako bláznivá baba, čo si zo samej nudy už nevie, čo vymyslieť.

hmmmmmm

tak on mi ju da aj sam od seba len ked si ju vypytam tak mi takto odpovie.aj ja boji o mna ale uz viem ze to nie je ono.a ked lezime spolu a ja ho chcem hladkat tak zacne ze ty mas mrle ze nevies vydrzat bez pohybu?a aj minule ze ked som si s tebou zacal som nevedel do coho idem...ale on to ma v hlavicke trosku pomotane jemu treba dat cas lebo nanho velmi tlacim obcas

omggg

"hmmmmmm" - takemu chalanovi by som dala kopacky, evidentne ta nelubi. Ked ta na zaciatku objimal a stiskal a teraz ti ani len pusu nechce dat, to hovori za vsetko a uz duplom to, ze ti nepovie naspat, ze ta lubi, cudujem sa, ako sa mozes nechat takto ponizovat a tolerovat toto :-/.
Chce to kopacky!!!

zufalka:-)

vieš čo moja? ja som z toho v riti. ku mne sa praveže správa ako by bol zalubený, to je ten najväcsi problém! že sa tak správa pri mne, ked sme soplu. ale ked nie? nema zaujem za mnou príst, ak nepridem ja, tak sa proste nestretneme! ! to je nechutné

hmmmmmm

poviem ti takto.ja som s mojim nieco cez rok a on uz stihol 2x zapochybovat co ku mne citi.a to sme tiez len boli trosku zaneprazdneni ze sme nemali cas na seba.ale zda sa ze to uz bude tretikrat...viem presne o com hovoris.na zaciatku to bolo krasne vsetko aj prisiel za mnou objal ma vsetko a teraz ked si vypytam pusu tak ma odvrkne a naco..a ked mu poviem ze ho lubim neodpovie ze aj ja ta lubim..ale ja viem a ostane ticho.a cloveka aby to netrapilo vo vnutri.uvidim ako to teraz dopadne.