nadherny oralny sex

Príspevok v téme: nadherny oralny sex
mladenec

ahojte...milujem oralny sex ked to robim zene a chcem sa vas zeny spyytat co mate najradsej ,proste vselijake praktiky xcel by som vyskusat vsetko a hlavne byt dosledny aj ked sa snazim...proste rad ju drazdim ze si toa z vyzaduje,ale potom cem aby to pokracovalo este vasnivejsie,tak by som cel poprosit co kazdu vzrusuje a ako to ma rada ,tak sa nehambite a piste svoje prispevky ,tak sup do toho :)

oooeee

Najlepsie je to cisto jazykom.Ja nenavidim, ked mi to pokazi s tym,ze mi tam prida prsty,pritom vacsina dievcat to ma velmi rado :-/.Ja to priam nenavidim,najlepsie je to cisto jazykom,tak ako opisuje renca.

Pusinka,ty si inak cudne dievca :-O,ked si napisala,ze "samozrejme,ze som s tymi dvoma partnermi dlho neostala",to akoze kvoli oralnemu sexu najma?!Tak ty mas,dievca moje,ine hodnoty!!Nestaci ti normalny kvalitny sex,az tak si zakladas na oralnom?!Akoze viem,ze oral je fakt strasne prijemny,ale keby mi ho nejaky chalan nerobil,pretoze by to nevladal jednoducho,tak ho kvoli tomu asi nenecham,alebo mu navrhnem,nech mi ju zafuka slahackou,alebo hocico!:-P.A ked nevyhovuje,mno tak neviem,ja vydrzim bez toho,ale kazdy je iny,len si to napisala tak ostro :-P.

mladenec

ale mate rady ked drazdi radsej klitoris ako tam nizsie???...no mne sa to nebrudi,mozno ked zo zaciatku kym som neprisiel an to ze je to krasne,tak preco odopierat :)

renča.

mne draždi klitoris , rukou alebo jazykom, skôr keď to robí krúživými pohybmi. nie hore a dole. krúžiť, prípadne zprava doľava a zľava doprava. teda do bokov.

pusinka25

Mam rada ked mi s jazyckom vibruje na klitorise..tak dokazem dosiahnut orgazmus a potom sa nehanbi zajst nizsie a strcit jazyk do vaginy- vlhkej.. mala som 4 partnerov a 2 sa to bridilo. Takze samozrejme ze som s tými dvoma partnermi dlho neostala(: Dalej aj keď sa venuje okoliu... preťahuje to a bozkava potom zajde zase tam ako zvycajne. netreba tlacit aj ked obcas je to potrebne(: