Ustna voda- Listerine?

Príspevok v téme: Ustna voda- Listerine?
didia

Chcela by som sa spytat na nazor. Kupila som si ustnu vodu Listerine a fakt musim uznat, aj ked ju nepouzivam uplne pravidelne, ze povlak a viditelne v prednych medzizubnych priestoroch pekne zredukoval. Podla navodu by sa mala pouzivat dva krat denne. Mna to ale dost stipe a tak sa zamyslam, ci to je aj napriek mozno biznisovemu odporucaniu pre moje zuby vhodne a neposkodi mi to sklovinu? Dik za radu.

surikata

Ja by som povedala, ze su aj lepsie ustne vody ako Listerine... ten sice obsahuje antibakterialne zlozky ale neposilnuje zubnu sklovinu, co je na skodu

baby

V tom máte pravdu,pálenka dezinfikuje.Starí rodičia zvykli to aj na zapálené hrdlo.Ked som čítala váš príspevok nenapadlo ma to.Len nie slivovicu ale hruskovicu,marhulovicu,co mali doma.Domáce.Silné.Vsak to uz bolo velmi dávno.Sorry.

house

Nemyslel som to ironicky ,ale fakt pomoze, ale ak ju neznasate sorry.
Nerobim si srandy, len vlastne prakticke skusenosti tu predkladam.

baby

Aj slivovica robí len krátkodobé zázraky!!Nie?Okrem toho nemám to rada.A co takto nerobiť srandu z toho ked má niekto problém?Urcite sa pozrite do zrkadla ked citite ten zázrak z tej slivovice.Ani tá slivovica pol litra nie je drahsia ako listerine a predáva sa to v potravinách.Vdaka ze z nás robite srandu!!Len aby tá sliv.bola dobrá na vsetko.Myslim Vám.

baby

Ja som vyuzivala 2 flasky,ale zázrak sa moc nekonal.Sice ja mam problémy s dasnami.Cakala som viac ako od ostatných podobných preparátov.Aký ste mali,zelený ci modrý?Podla mna na farbe nezálezí,len chutovo je trosku iný.Mna nestípalo len taku cudnu chut mala tá voda.