chlapy poradte

zuzik

ahoj, len poviem ze ked som stala pred otazkou povedat nepovdat, jednoducho som nedokazala zaklamat a reakcia priatela bola pozitivna, potesil sa a krv mu vobec nevadila skor naopak pacilo sa mu ze som bola jeho prva, no zalezi od toho cloveka. vela stastia

asdf

ja ju naopak nechapem. Jasne, netreba vykecat take nieco kazdemu po tyzdni, ale ak ste spolu dlhsie, predpokladam ze asi aj viac nez mesiac, ked mu to zacina byt divne, tak preco mu to nepovies? Co to mate za vztah, ked si nic nevravite :) Ak ta kvoli tomu necha, je to blb. A ak nie, bude len rad, ze si mu to povedala - aspon si bude davat vacsi pozor...Navyse, je velmi pravdepodobne, ze to aj tak zisti sam.

A este pridam, ze chlapom nieco take nevadi, to uz skorej zeny nemaju rady neskusenych. Ale vacsina muzov z toho nebude robit vedu..

problém?

aj ja som riešila túto dilemu a rovnako som postupovala ako ty.... jednoducho som nevedela povedať pravdu... už niekoľko krát som to chcela povedať, ale nejde to... a keď prišlo k styku....v aute... tak to bolo také zvláštne, ale prišla som na to, že som veľmi vášnivá a tým sa "zakryla" aj moja neskúsenosť a priateľ na nič neprišiel.... a po každom milovaní mi povie aké bolo úžasné... klamať sa nemá, ale predsa na začiatku vzťahu, keď sa bavíte len v teoretickej úrovni, nebudeš niekomu vešať na nos, že si panna, nikdy nevieš ako sa ti tvoja úprimná pravda otočí proti tebe

ajja

Presne tak, ved ak spoznam nejakeho chlapa, neviem co z toho bude, tak mu nemozem zavesit na nos, ze som panna. Ja som to vzdy riesila tak, ze ak pride taka otazka, tak poviem, ze vazny vztah som nemala a tymto tu temu nejak ukoncim. Je to tazke. Chapem ta Nikol, ja mam tiez taky problem.

nikolpd

ja by som mu mozno ani neklamala, len ze nikto necakal ako to vsetko dopadne. ak niekoho poriadne nepoznate a ma na vas taketo otazky, tak mu urcite nebudem vesiat na krk ci som este poctiva alebo nie. co sa stalo, sa stalo, a uz sa to nevrati, no a proste uz mu teraz nedokazem povedat pravdu, mam z toho velke obavy.

bla

klamať sa nemá..neviem čo je na tom také strašné, že si panna v takom veku :)
skôr to nechápem prečo si mu klamala..
len či potom nestratí z takýchto ďalších incidentov dôveru v tebe..(ak nie hneď teraz)

miro.83

Neries neboj sa priznat ze si pannou. Mozem vam povedat ze muzovi to je jedno.
Inak teraz kamaradovi hovorila jedna ze je pannou a ma tiez okolo 23 rokov a co on na to? Mal proste radost pretoze ju ma rad.

Plysiak

ak ju chce podrazit tak by ju podrazil aj inak.. ak sa jej vysmeje a podrazi ju, tak sme tu pre teba :) na nas sa mozes vzdy obratit :) budem stat pri tebe..
ale ja skor myslim ze ked sa dvaja miluju , ked sa DVAJA miluju a nejde im iba o sex, tak to pochopi a aj podla toho zistis ci ta je hodny..