KANDIDOZA???

Príspevok v téme: KANDIDOZA???
girl19

Prosím poraďte mi niečo účinné,ako sa dá vyliečiť kandidóza????Už par mesiacov mám s tym problemy,bola som u gyn.-brala som vag.tab.CANDIBENE-nezabrali,potom vag. čapíky BETADINE,ale ani tie nepomohli.Ešte stále som v pošve taká hrudkovitá (,,tvarohová,,).prosím poradte mi niečo účinné,ako sa ho zbavím.už som z toho zúfalá.

veverqua

No kandidoza je veru pliaga, ktora ked sa raz zacne opakovat, je dost tazke sa jej zbavit. Sama som s tym mala problem asi tri roky, vyskusala som snad vsetky cipky, masticky, tabletky...na cas vzdy pomohli, ale s dalsim pohlavnym stykom to bolo spat. Pri tychto pripadoch je potrebne prist na pricinu, preco k tej mykoze vobec dochadza. U mna to s najvacsou pravdepodobnost sposobovala HAK. Aj tie problemy sa mi objavili potom, co som ju zacala uzivat. Teraz ju mam vysadenu uz stvrty mesiac a veru, po mykoze ani stopy. Beriem sice este raz mesacne Flucosandoz na prevenciu, ale zlepsenie je to teda obrovske v porovnani s minulostou s HAK.

kan1

ahoj ja om mala tiez s tym problem...hrudkovity vytok v poslednej dobe aj svrbenie ..zatial som si kupila len canesten mast aj tablety..vsetko bolo okej ale rano ma to zase svrbelo a tableta sa nerozpustila cela ale nasla som zvysok taky mensi na nohavickach rano..tak cakam dalej aky bude vysledok a bojujem dalej..dufam ze vyhrame nad kvasinkami