ako ste si nasli zaujmy?

igua_

aj mne chyba nejaky poriadny konicek... kedysi som hrala v orchestri, ale sme sa rozpadli a odvtedy uz nehram.
chcela by som skusit strelbu...ale na to zase nemam prachy...a u zien je to dost nezvycajne. nemate s tym niekto skusenost?

ksl

technécium - chcela by som sa viac dozvedieť o tom zvieratku,nechceš si radšej písať pod témou "rast penisu"? Nejaký 16r. to tu hodil o 20:22. Teba asi ale viac baví deptať slušných mladých ľudí,že? Ale mohli by sme niečo múdre poradiť aj tomu chalanovi...

ksl

teraz ale vážne. Neskúšala si puzzle?Inak, to s tým táborom pre deti je ozaj super nápad,to by si urobila niečo dobré pre tie deti a určite by si sa nestihla pri nich vôbec nudiť,oni by ťa nenechali sa trápiť. Deti majú úžasnú schopnosť povzbudiť človeka.

technécium

len to nie lebo zo začiatku by sa mu to síce páčilo, ale potom by sa naučil sedieť pri káve a káva to mu nerobí dobre

smutnucka2009

dakujem ti. Zajtra ti napisem a budem rada ak pokecame. s tou poslednou vetou mas uplne pravdu :(..uplne vysite

ksl

Tak teraz si mi pokazil radosť...Už som sa videla, ako sa ku mne kamošky hrnú na kávu len aby videli ten penis...

dajapd

Pozri ja viem čo je to depka!Potom čo som takmer umrela potom čo ma takmer zabil bitkou bývalý frajer-môj prvý keď som mala 16 a pol roka tak som bola vyše roka na antidepresívach a ešte dva roky som mala sústavné nočné mory.Od vtedy som mala dva iné vzťahy ale aj tie su na román.Okrem toho aj moja rodina ma a mala množstvo problémov,môj otec nevie do kedy bude žiť,je vážne chorý.A to ešte nič nie je.Ale tu nechcem rozoberať seba.Len ti chcem povedať,že nie lieky,ani discotéky,či alkohol mi nepomohli k tomu,že som sa z toho dostala,pomohla láska opustených detí o ktoré som sa starala v tábore.Pozri si môj profil na azete DajuskaPD,môžme písať cez net je to osobnejšie ak chceš.Proste ľudia keď nemjú problémy tak si ich vyrábajú.To je základný problém depresie.