Predmemstruacny syndrom

Príspevok v téme: Predmemstruacny syndrom
lenka8

Tri Tyzdne pred menzesom mam strasy hlad, depku,na vsetko som precitlivela a neviem, co s tym!!! V podstate zijem 1 tyzden normalne a zvysok su len nervy. Neviem, co s tym, poradte mi nieco. Nejem mastne ani sladkosti, pijem 4 litre denne. Nemozem vsak cvicit zo zdravo. dovodov, hoci by som velmi rada mala pohyb, mam vseobecne dost melancholicku povahu a dost stresu v skole. Dakujem za kazdu odpoved!!!!

watermelon

mne a desiatkam mozno stovkam dievcat pomohla surova strava, ziadna bolest, ziadna depka, kramy sa znizili z 5 - 7 dni na 2 - 3 ci dokonca 1 den, mame kopec energie, mnohym z nas odisli kramy ale ovulujeme i nadalej a teda mozeme mat deti. u mna to vyzera ze tiez su na odchode. tak im zakyvam.
kramy su neprirodzena vec, o ktorej nam vsetci nahovaraju ze su normalne. nie nie su.
krvou sa vlastne vyplavuju toxiny z tela, preto maju zeny normalne sa stravujuce kramy!!! zeny co presli na surovu stravu ich nemaju alebo len minimalne.

dievčatko

Ja sa nemôžem koncentrovať a mám nanič náladu, bože ani neviem čo sa to som nou deje. Len čakám kedy to prejde.

lenka8

Mam aj depku ale aj bezdepkove tyzdne!! A dost sa to opakuje. Hormony mam ze vraj dobre,to mi zistovali, ale aj tak to nechapem, lebo podla mna je to vsetko z hormonov.

igris

nemusi mat hned depku, ked sa citi pravidelne tyzden dva dobre a potom dva tri tyzdne zle a to sa opakuje tak to neni depresia ale rozhadzane hormony ,alebo ich nedostatocna tvorba. Nedostatok progesteronu dokaze narobit dost velku sarapatu

zed

Až tri týždne? To sa mi zdá akosi príliš dlho. Nebude to všetko zaváňať skôr depresiou ako PMS? V tom prípade by si mohla navštíviť lekára a požiadať ho radu. Pitie čajov a užívanie minerálov sú len doplnky, ktoré majú veľmi individuálny účinok a keď, tak zmierňujú prízdnaky, neodstraňujú príčinu.
Káva na odvodnenie je dobrý nápad, ovšem diuretiká nie, pretože sú viac nebezpečné ako prospešné pri zadržiavaní vody pred M. A pokiaľ viem, lekári ich len z toho dôvodu určite nepredpisujú. Diuretiká sú na celkom iné účely.
Na odvodnenie okrem kávy je tiež dobrý čaj z púpavy alebo brezy a jahody.

zanocka72

Pms,dáva zabrať skoro každej z nás.Ako si napísala častým znakom je veľký smäd.Voda sa hromadí v tele,ako by sme opuchli.sme aj o 2-3 kg ťažšie.Kedže hlava ha neroztiahne,dochádza k dráždeniu a nervovému napätiu.agresívnej,alebo plačlivej nálade.Ako tomu predísť:snažte sa nejako prirodzene odvodniť,celkom dobrá je káva,ak nepomôže siahnite po nejakých diuretikách v tabletách.čaute.

lenka8

lubovnikovy caj, vapnik, horzik, zinok nepomaha!!! Zacala som uzivat tu pupalku. Musi sa to uzivat dlhodobo alebo ako?????