ako pribrať

Príspevok v téme: ako pribrať
vierka_44

Mám 20 rokov 168 centimetrov a 48kg. Snažim sa pribrať už niekoľko rokov, ale bez výsledku.Jem vela,ale nepomáha to skôr schudnem ako priberiem. Cez týždeň som na internáte a keď prídem na víkend domov hneď my všetci hovoria, že som schudla a pritom sa dosť napchávam.Je pravda že sa stravujem dosť nepravidelne lebo v škole občas nestíham zjesť ani desiatu ale večer si to potom vynahradím veľkými dávkami jedla a sladkého.Prosím poraďte mi ako pribrať.

ehm_Qa

dobra_rada .... to co si napisala je uplne ze aj o mne ..pochodila som 10-tky lekarov vysetreni a tak nikde nic mi nezistili. Pichali mi B-12 dlhsiu dobu. A bola som aj u liecitela. Ale fakt som velka detailistka a vsetko mi vadi. To bude tym ;)

***dobra rada***

a samozrejme jedzte vela!sem tam si vypocujte nejake tie recepty od starych babiek,take su najucinnejsie, najlepsie a bez chemie

***dobra rada***

mam 14rokov,152cm a 36kg a rovnaky problem ako vy-pribrat.Bolo to so mnou az take hrozne,ze sme museli behat po doktoroch,ktori aj tak nic nezistili,tak sme isli k liecitelke.A tu sa aj moj problem zacal riesit.Najprv mi povedala to,co je tou dobrou radou.Mozu vam pichat B12,mozete posilovat,vela jest,ale ked nebudete mat v dusi pokoj,budete sa na kazdeho hnevat a zozierat sa pre kazdu malickost,nic vam nepomoze.Toto mi fakt pomohlo,pred rokom som mala 142cm a vazila som 28kg,skuste aj vy.A este jedna mala rada:Snazte sa byt co najdalej od mobilov,pouzivajte ich co najmenej,pretoze tie vysielaju nebezpecne ziarenie,ktore skodi stitnej zlaze,a to fakt netaram,riadim sa podla tychto pokynov a vsetko smeruje k lepsiemu,stastne priberanie!:)

emqa

No ja na 13 rokov mám 41 kg. Vôbec to na mne nieje vidno. Stále mám hrozné bolesti brucha. Pochodila som už 10-tky doktorov a nikde mi nič nezistili. Nepriberám skoro vôbec. A chodím na B12-tky. Z B12 vôbec nepriberiete. Z toho budete mať vlastne len chuť do jedla takže je to na vás ;) a jedze.. lebo mne to nepomaha :D

RNG

B-12 pod jazyk(sublingual B-12) tiez pracuje dobre, dnes uz nie je potrebne davat B-12 v injekciach, liposomicka dodavka cez sliznice(pod jazyk) pracuje dobre a telo nedostava B-12 narazove ale kazdy den trochu.
Stress-B a zinok tiez pomahaju chuti do jedla.