prosim pomozete???dakujem,

kikulka

ani ja som nemala,ale časom som si zvykla,nebavilo ma stále utekať ku krčnej každý týždeň,aj nej som asi liezla na nervy =)

kikulka

dusan,to je zrejme čap...nesmrdí ti viac z úst,keď to tam máš?ide to vytlačiť koncom lyžice,len treba na to žalúdok,ja som to mávala os 12 rokov tak do 19,bolo to hnusné,cítila som vždy,že to mám na mandliach,stále som chodila na krčné,aby mi to vybrala,až som sa raz naštvala a začala si to sama vyberať,hnus,no čo ti poviem...ale prešlo to,chvala bohu

dusan

MONICA DAKUJEM TI ZA ODPOVED JE TO PRESNE TAK AKO TO OPISUJES VOBEC MA TO NEBOLI ZISTIL SOM TO NAHODNE KED SOM SI ZUBKY DRHOL:)

monica

ja viem co to mas... take biele sa ti urobilo.. Ja to mavam casto.. To mas vyhnisanu mandlu.. Mne sa to vacsinou urobilo po nejakom case ked ma bolelo hrdlo.. Uz prestalo a po par dnoch sa mi to urobilo.. To ti same odpadne alebo ak mas nato zaludok vopchaj si tam prst a daj si to prec :) Ja ked som raz bola na prventivke akurat som to mala v hrdle a doktora mi povedala ci ma boli hrdlo,ze mam vyhnisanu mandlu.. :) A ja, ze nie a proste nic.. Nemusis s tym chodit :) Nic sa nedeje..AK teda mas to co ja.. ALebo si strekni nejake stopangin ci jox do hrdla, smulaj tablety na hrdlo.. A je po probleme... :)

kiqa

ja som nieco podobne raz mala.. jedna jedina biela bodka v hrdle a nic ine.. ale mna vtedy aj mierne pobolievalo hrdlo.. myslim teda, uz si velmi nepamatam.. v kazdom pripade som isla k lekarke, lebo si pamatam, ze vtedy vela ludi z okolia malo anginu, tak som sa obavala, ze aj ja mam.. dala mi lieky, ale angina to nebola..