da sa ochranit dieta pred alergiou?

Príspevok v téme: da sa ochranit dieta pred alergiou?
kammila

pomoze mi niekto, kto ma skusesnot s umelou vyzivou pre babatka? Moj mazel je alergik a momentalne prechadzame na umelu vyzivu u nasho babtka. Poradi mi niekto ohladom toho, ci existuje specialna vyziva proti alergiam?Citala som nieco, ze HA formula je nejak specialna, ale chcela by som poradit od niekoho skusenejsieho.

danculko

ja osobne som sa s vizivou nestretla,pretoze som deti kojila az do posledneho mozneho mesiaca. Ale sestra bola na tom horsie. Teda je. Dava svojmu 6 mesacnemu babatku Bebu.ha. verziu. Vravela mi,ze je spokojna hlavne kvoli tomu,ze je jej maly uplne zdravy. dobre je aj to,ze vyzivu neodmieta.

ttdana

Lenze treba dbat na to,aby sme detom zabezpecili v brusku poriadok. Ja sa pridavam k mamickam ktore svojim deturencam podavali po ukonceni dojcenia Bebu h.a. premium verziu. Ta je totiz obohatena o bifidobakterie. Chrania brusko pred premnozeniu skodlivych bakterii.

nashira

Ľudský organizmus je za normálnych okolností kolonizovaný baktériami, ktoré sa nazývajú fyziologická mikroflóra. Jej narušenie je spojené s mnohými akútnymi, aj chronickými ochoreniami.

Krátkodobé poruchy sa prejavujú tráviacimi problémami, hnačkami, zápchou, zníženou pohyblivosťou čreva. Výsledkom dlhotrvajúcej nerovnováhy črevného prostredia môže byť zhoršenie chronického zápalu čreva, potravinovej alergie, atopickej dermatitídy a pravdepodobne aj niektorých onkologických ochorení.

Črevnú mikroflóru je možné regulovať dodaním probiotík a tak zmierniť príznaky niektorých ochorení.

Probio-fix obsahuje špecifické probiotické kmene baktérií mliečneho kvasenia Lactobacillus acidophilus LA-5® a Bifidobacterium lactis BB-12®, ktorých klinická účinnosť sa overila desiatkami štúdií.

Oba probiotické kmene sa svojimi účinkami navzájom dopĺňajú. Klinické štúdie dokázali, že výsledkom ich spoločného pôsobenia je:

* antibakteriálny účinok
* modulácia imunitného systému
* potlačenie zápalu pri atopickej chorobe
* vytesňovanie patogénov zo sliznice čreva
* lepší rast prirodzenej bakteriálnej mikroflóry
* obmedzenie prechodu salmonely z čreva do organizmu
* zlepšená špecifická aj nešpecifická obranyschopnosť organizmu

Prospešné vlastnosti probiotík sa prejavia až pri pravidelnom a dlhodobom užívaní.

Mimi323

Jožka, nie, oni to nepotrebujú. Keď lekárka predpíše dieťaťu antibiotiká, jedny nezaberú, tak dá druhé, potom tretie, tak dieťa má potom žalúdok úplne v poriadku!

jozka30

no to urcite,neviete co pisete! dietatku je uplne zbytocne davat taketo vymysly!ze probiotika detulkam do bruska!!!ved oni maju bruska v poriadku.to je pre dospelych,oni o vobec nepotrebuju.

cilkaa

Alergie su hrozne,nechapem preco sa to tak strasne siri,je to nebezpecne pre dieta v kazdom veku. \\pre babatko obzvlast. Ochranit najmensich H.A. rmulami je podla mna na mieste. Ved co by sme pre nase krasne deticky neurobili. Beba s hypoalergenami urcite je ten spravny produkt na zabranenie alergie. Je ale jasne ze materske mliecko ma iste vsetko,co babatko v tom case potrebuje.