odlicovanie mydlom

Príspevok v téme: odlicovanie mydlom
ja+

vyskusala som vela odlicovacich prostriedkov, no ani s jednym som nebola spokojna. odlicujem si oci mydlom protex, namydlim oko, zmyjem vodou a docistim tampotom. no ked ma to niekto vidi robit, sa velmi cuduje. vraj sa to tak nema robit.. pri odlicovani roznymi vodickami mam pocit ze to nieje uplne, potrebujem oko vymyt prudom vody aby to bolo ok. co si o tom myslite?

et

mydlom???
fúúúha...tak to je už iná pálka...
myslím, že pre alergikov, je tento spôsob odličovania, viac než neprijateľný...veď Balea odličovacie prostriedky, nie sú viac než lacné, kúpite ich v každej DM Drogerii a ešte sú aj šetrné k očiam...

sonka

delphia... ja, čo mám teraz čistiacu vodu biodermu, tak čítala som o nej, že stačí použiť na odlíčenie len ju a netreba čiastiaci gél. Tak používam len ju a pleŤ ma´m čistú, vyhovuje mi to.

delphia

sonka cistiaci gel nie je alternativou plet. vody. obe pripravky maju svoj ucinok, ktory vobec nie je identicky. gel ma vyslovene cistiaci ucinok a plet. voda docistuje plet a co je najdolezitejsie: vyrovnava pH pleti

eviva80

Preco sa neodlicujete s Lactacidom? Akceptuje pH pokozky, nevysusa a pekne odlici. Po nej pouzite pletovu vodu na zmytie chloru, ktory osahuje voda z vodovodu.

slnecnica

usiko, súhlasím, ja tiez používam protex na odlicovanie nie sice oci ale namiesto cistiaceho gelu.a je skvely, sice trosku vysusa a potom sa ziada hydratácia, ale akné nemám ziadne:-)

jaja

Na oci protex sak to je dezinfekcne mydlo to ti ho zozere to oko :D:D:D sak si kup nejaky gel na odlicovanie :D ja tiez nepouzivam vodicky...ale protex ?? aspon nejake slabsie mydlo :D

lakeve

tak ja si najprv odlicim tvar s odlicovacom, potom si ju umyjem s vodou a cistiacou penou, alebo mydlom, co mam poruke a potom tonikum na plet.... podla mna uplne svetka spina nezmizne len ked si nalicenu tvar umyjete vodou a mydlom...to proste treba poriadne odlicit...

eviva80

Ja pouzivam na odlicovane intimne tekute mydla napr. Lactacid Femina a vodu. Okrem toho, ze vyborne rozpusti spiralu a ostatne licidla, nenarusi pH pokozky a nedrazdi plet. Potom plet docistim kvalitnou pletovou vodou a tamponom si pretriem aj oci. Nakoniec pouzijem ocny krem a nocny krem, alebo trochu mastnejsi ako cez den. Nie je dobre po aplikacii pletovej vody oplachnut si este tvar vodou, lebo voda z vodovodu obsahuje chlor, ktory plet vysusa. Ja mam 28 a plet mi zavodia vsetky rovesnicky. Ziadne akne, ani jeden pupak. Podla mna odlicovanie s pletovym mliekom narobi viac skody ako osohu, mam pocit ze vtedy si viac licidiel votrem do oka a rano som zvykla mat este maskaru na koreni mihalnic zo vcerajsieho dna, okrem toho je to chemicka bomba.

sonka

colbert... presne, netreba zbytočne veľa somarín nakúpiť, lebo ako si písala, stojí to čas i peniaze. Úplne stačíi používať jednu, no zato kvalitnejšiu vec a investícia sa neskôr vráti aj výsledok bude skvelý.

Pred tým som tiež použ. na odlič. veľa vecí, všetko možné. no teraz mám už len pleťovú vodu biodermu a potom použ. krém. To úplne stačí. (No namiesto pleťovej vody je taktiež dobrou alternatívou aj čistiaci gél, no a krém potom je myslím si, že samozrejmosťou.)