Konečne dieta ktora funguje pre všetkých..ZARUCENE

Príspevok v téme: Konečne dieta ktora funguje pre všetkých..ZARUCENE
K9

Takže dieta spočíva v tom že jedlo sa musí jest Každe 4 hodini napr vstanem dam si ranajky a obed až za 4 hodini pretože žaludok to stihne rozobrať ked jeme viac ako každe 4 hodini žaludok to nestíha rozoberat a uklada sa to viete kam.. takto jedna mamina kamarátka schudla 24kg za mesiac je to uplne supre nepropagujem to nič ja len radím.. je zbytočne si dávať každých X hodin Xgramov pretože každý žalúdok pracuje inač podla mne je toto akurát.. tak vela šťastia k ceste ku kráse..
každá dieta má svoje nevýhody určiťe keď na ne prídem napíšem ich..

maruska84

K9, presne s tymto prisla kamaratka, dodrzovala to tiez mesiac, ale schudla akurat na vahe, nie na cm, tak sa na to vykaslala... Podla mna to ale ma nieco do seba, je to navyse logicke, ale tiez pri tom nemozes jest, co chces, ze si das napr. kazde 4 hodiny jednu cokoladu... ked ma niekto kg navyse, zakladom je zvysit prijem zdravej stravy a pohybu. Nehovorim, ze treba jest ako kralik, iba salaty, lebo ked niekto takto chudne, potom sa mu to naberie spät.. je potrebne urobit tu zmenu NAVZDY a to zvladne malokto a preto chodi tolko vypasenych ludi (do ktorych sa zial po vianociach zaratavam aj ja :)))
Pre roßotik:
Toto nie je gramaticke okienko.. precitaj si hore - "zdravie.sk" - sekcia FORUM - F O R U M, nie kazdy je jazykovo zdatny a jazykova zdatnost aj gramaticka zdatnost NIE JE podmienkou pre vstup do tohto fora!!!!!

roßotik

hmmm, ktohovie, mozno ta mamima kamaratka PREDTYM jedla od rana do vecera STALE ...
ktohovie?
(inak, vieme, ze hodiny sa pisu s "y")