Gulicka pod rebrami

Príspevok v téme: Gulicka pod rebrami
Luking01

Zdravim ak sa tu budem nejak divne vyjadrovať tak mi prepačte ale neviem to poriadne opisať.. mam taky problem že na pravej strane nižšie pod rebrami si nahmatam taku guličku sice ma to neboli ae som z toho nerozny ked sa zohnem na pravu stranu tak ma to tlači.. viete mi povedať čo to je? :( dakujem

žabka1611

kludne to moze byt len taka tukova gulicka..moj priatel to ma tiez ale na ruke!! to je v poho nic ti nehrozi..da sa to vsak vyrezat ak by si chcel!! lenze moze sa ti to zas objavit. moj priatel si to dal vyrezat a ma to zas..ale nevadi mu to tak to ani neriesi :)

Luking01

no veru to je pravda. Na Slovenksu sa dočkať nejakej pomoci tss. Pár krát som bol u svojej doktorky napr. s tym že ma bolel žaludok a ona mi dala na to len obyčajny blby sirup. ty kks som sa dival že to čo je.

igua_

moj brasko ma taku malicku hrcku medzi 3. a 4. zaprstnou kostou a ked si ju stlaci, boli. mohol by to mat od mysky? stale vysi na pocitaci. alebo by to mohlo byt nieco vaznejsie?

bla

podľa mňa možno ani nevie čo to je..
je takých plno doktorov..radšej ťa pošlú domov a nič nevyriešia.
ale čo sa dá čakať na slovensku je to tak

Luking01

no tak bol som s tym u doktorky a ta sa mi začala smiať :D trubka citujem: ,,že čo to ty chlapi maju s tymi hrčkami" :D povedala že to mam sval a poslala ma domov.. Ach nejaku divnu doktorku mam :D tak ak bude mať niekto taky problem ako ja neobavajte sa hh..