Zaciatok tehotenstva

datelinka

jesyka, urob si tehotenský test, ak myslíš, že by si mohla byť tehotná. môže to znamenať čokoľvek, aj to, že príde čoskoro menštruácia alebo aj to, že môžeš byť tehotná. nikto ti tu jednoznačne neurčí, čo to znamená. bezpredmetná otázka.

jessyykaa

Ahoj,chcem sa spytat,co znacia bolesti brucha,ako pre menstruaciou...a na dotyk bolest prs?? Cakam na odpoved:-) Dakujem

mojaeni

Zena to moze intuitivne vytusit ale aj nemusi.Mam za sebou jedno tehotenstvo a prave cakam svoje druhe dietatko, ale prvy mesiac som netusila, ze by som tehotna mohla byt.Priznaky mozes mat aj vsetky, alebo ziadne, alebo len niektore. Najcastejsie su citlive a bolestive prsniky, mas v nich napatie a na dotyk ta bolia. Tak isto ti moze byt nevolno,neznesies pachy jedal, alebo mas chut na nieco, co si predtam nikdy nezjedla.Mna osobne boleli prsia a tlacilo mi na mechur, ale to prislo az v takom 5-6tyzdni. Nevolnosti v prvom tehot.som mala celodenne a travli do konca 5. mesiaca, tentoraz mi trvali tri tyzdne a citim sa uplne uzasne, ako keby som ani tehotna nebola. Len hrubnuci pas a rastuce brusko je toho dokazom.