Moje vlasy mi nerastu

ela_g1

ako tu písali predomnou hlavne vitamíny, ktoré bežne momentálne ľudom chýbajú ...
Najviac by som sa asi zamerala na zinok, kolagen a železo, magnezium... ku kolagene si možeš viac prečítať tu powerlogy.com ja ho užívam každý den .. a dostavili sa výsledky nie len na vlasov, ale spevnenie nechtov, pokožy ... je bezlaktozovy .. čo mi tiež pomohol na lepšiu konzumáciu ..

lucia.z

Mala som rovnaký problém a používala som šampón s žihľavou. Veľmy
veľa pomáha. Žihľava je s veľmi vysokým obsahom vitamínov A a C a pri aplikácii na pokožku hlavy stimuluje rast vlasov a zabráňuje vypadávaniu vlasov.

lombardo1981

Už som to tu raz písala, tak to iba skopírujem:
Tieto látky napomáhajú rýchlejšiemu rastu vlasov: biotín, železo, vitamín A, niacín, vitamín B12, vitamín E, vitamín C a zinok.
Biotín posilňuje rast vlasov a zabraňuje ich vypadávaniu (a dokonca i šediveniu), podporuje ich pružnosť.
Železo zlepšuje prekrvenie vlasovej pokožky i folikulov.
Vitamín A pomáha regulovať kyselinu retinovú, ktorá je základnou zložkou vlasových folikulov.
Niacín rozširuje cievy a tým napomáha lepšiemu prekrveniu vlasovej pokožky. Zabraňuje ukladaniu cholesterolu, ktoré vo vlasovej pokožke môže spôsobiť vypadávanie vlasov.
Vitamín B12 stimuluje tvorbu červených krviniek.
Vitamín E napomáha udržiavať vlasy i pokožku hydratované.
Vitamín C vlasy posilňuje a zabraňuje ich poškodzovaniu a zvyšuje vstrebávanie železa.
Zinok znižuje vypadávanie vlasov.
Najviac by som sa asi zamerala na biotín, zinok, niacín a železo.

Mirka 44

Dobrý den mala som hnedé vlasy ale postupne som si ich prefarbila na blon a za rok a pol mi nenarastli asi ani o 1 cm idem sa vydávat a chcem dhsie vlasky som z toho neštastná lebo vlasi mi odrastaju aj 3 cm mam tmave od korienkov ale nepredlžujú sa prosím čo mám robiť?Ďakujem

lenusha

Vcera som bola u kadernicky. Mam tiez rovnaky problem. Povedala mi ze mam velmi znicene vlasy pri spodkoch.Tym ze sa nechcem strihat lebo ich chcem mat dlhe vlasne vznika to ze nerastu. Vlas dole je poskodeny.resp. mrtvy vlas a preto to co hore narastie dole sa odlomi. Nema silu rast. Preto som si nechala vsekto poskodene ostrihat. Treba sa pristrihavat kazde tri mesiace. Nie je pravda ze potom vlasy rastu rychlejsie. Ale za tri mesiace vyrastu aspon o 3 cm a strihnut si date 1 cm. Postupne sa k dlhym vlasom da dopracovat. Ale treba trpezlivost. a nie rychlo a nestrihat sa. Tak sa to akurat zhorsuje.

svetlana6

podla mna mas skor rovnaky problem ako ja. tiez mam dlhe vlasy, ale chcela by som este dlhsie. a niezeby vlasy nerastli, ale mam ich jemne a lamu sa mi konceky, tzn. priblizne taka dlzka, co ti odrastu, sa na koncoch aj zlomi, preto sa zda, ze nerastu. stava sa, ze vlasy proste porastu do urcitej dlzky a potom uz nie, ale podla mna nie v pripade, ze ich mas polodlhe. farbis si vlasy? najlepsie vidis ako rychlo rastu na cesticke, ked odrastaju...