Navod na oral-sex

eelani

no tak ja najprv začnem olizovať žaluď, pekne pomaly sa s ním hrám ako s lízatkom, potom začnem rukou prechádzať hore dole, trochu sa pohrám aj s vajkami, a potom sa do toho pustím naplno, aj ruky aj jazyk a postupne zrýchľujem....nepozerám sa mu celý čas do očí, ale sem tam sa naňho pozriem, aby som videla ako sa tvári...a nezabudni ma miestečko medzi penisom a konečnikom, z toho chlapi šalejú :D

mikyMartin

Ak nemaš chuť na sex alebo nemôžeš z akeho kolvek dúvodu a on dava na javo že by sa s tebou chcel milovať ,urob ho rukou a ešte lepšie pusou.Ak ti robí problem sperma nemusíš ho prehltať ,vysaj ho až sa bude zvíjať od rozkoše a potom vypluj do pripravenej utierky,servítku.Ver že budeš tá najkrajšia najmilšia a on nebude chcieť inú iba teba lebo si preň všetkým čo si môže priať.

safgsdf

Nie neboli to, ale ked lizes tu obruc pod tym, ktora oddeluje zalud, tak to je neuveritelne citlve a vzrusuje to, ale neboli. Je to podobne, ako ked chalan hryzka babe klitoris :)

renata22

otazka na chalanov:
boli vas spicka penisu? resp ci je taka citliva ze ked cez nu prejdem jazykom (NIE SUCHYM) tak ci vas to boli, mojho byvaleho to nebolelo ale stale mam pocit ze vas to musi boliet - ci sa myslim? pytam sa vazne dakujem

depp

selenabb: noo tak ked sa venujes postupne vsetkemu tam dole tak neviem co dodat je to super pocit pre chlapa ked mu holka zacne oblizovat penis od semmenikoch az po spicku ..a ked sa nato moze chlap pozerat o to je to viac vzrusujucejsie.. baby nehambite sa preto.. ak chete svojmu milacikovi dopriat dovolte mu to .. a mne sa paci ked zena mi dava do pusy semmenniky pusinkuje a brazdi po nich pri tom ked rukami pracuje pomalinky a jemne hore na zaludi je to bozske... ( samozrejme oholene :)) sade ae z mierou bo ked zo zaciatku zacneme rychlo " honit" stahovat predkozoku rukami hore dolu.. tak zo zacaitku je to super ae po xilke to chlap tak neciti ,,abo hned vystrekne to je individualne kto ako je vzruseny atd., preto je lepsie zacat pomnalinky .. tu rychlost doporucujem az na koonci ked uz chlap hori a ma par sekund predtym a citi ze mnu to ide..aj ked vam to nepovie je to na nom videt.. a ked sa robi nahodu drsny tak vam isto povie ze teraz zabrat:))

vinka

sa tu fakt pobavím :D, ja sa tiež neviem mu pozrieť pri tom do očí, radšej ich mám zavreté a nemyslím na to ako vyzerám, lebo stým niesom celkom zmierená. mňa by zaujímalo či to chlapi chcú aby sa im pozeralo do očí. ináč ústami mu robím všetko olizujem ako nanuk :), sajem, aj tomu miestečku sa venujem aj vajkam, tak všetko. myslím že je spokojný, akurát mu nedovolím sa spraviť do úst. myslím že by ozvracala okamžite posteľ.