Lišaje na tvari

Silver lady

Este mozno vyskusat od koznych problemov modru hlinu od sibircanky, neviem ci to pomoze od lisaja ale od koznych vyrastkov pomaha.

Ogi22

Ahoj. jarka287 prosim ta co bolo na recepte na tu mast? Alebo vies dat kontakt na koznu? Tiez by som bol rad za nieco ucinne. Robia sa mi lisaje od ledy som sa stretaval s jednou starou pani.
Zacali sa mi robit suche miesta nad vieckami oci a teraz mam viecka kompletne suche.
Tiez vo vlasoch sa mi spravilo miesto kde sa mi zacala supat koze.
Budem rad ak mi das info. Dakujem

Juseppe

Na lišaj je super použit kvalitny med zmiešany s mletou škoricou v pomere 50:50

Jednoducho vyskusajte..

pekny den :)

sydney

damy, na lisaj mi kozna odporucila biodermu ato derm po zinc - je na extra suchu a alergicku plet,a pomohlo to,na lisajove kusky som si davala o cosi viac toho kremiku a zmizlo to. pouzivam ho nadalej,lebo uzanse hydratuje a na noc si davam 100% bio bambucke maslo od saloos, spokojnost a odporucam :)

Bašinka

Ja by som veľmi chcela poďakovať LAWAZZE ktorá všetkým ktorí majú problémy s lišajmi na tvári poradila krém AA Help ktorí mi rýchlo zaúčinkoval a taktiež ho odporúčam. :)

Eilien

Ahojte,ja mam tento isty problem kazdu zimu,cervene lisaje po tvari ktore sa vysusuju a su skaredej cervenej farby,ako krem pouzivam len obycajnu niveu no ked sa mi objavia lisaje musim siahnut po drahsom kreme z lekarne,pouzivala som krem zo znacky LA roche posay no ten sa mi zdal az extremne mastny:(dopocula som sa aj o panenskom kokosovom oleji ktory je dostupny v bio obchodoch-bol v pohode ale po urcitom case ma uz omrzel,momentalne pouzivam krem znacky Vichy z radu Normaderm a musim povedat ze som velmi spokojna flaky su prec a hlavne ten hnusny pocit svrbenia a palenia:)a navyse plet mam uplne jemnu a hebku ako mimino:)a este jedno plus pre tento krem je ze sa hned vstrebe,takze neviete ani ze ste si ho dali,a neni vobec mastny!:)