žiarlivost alebo mam na to žiarlit??

Príspevok v téme: žiarlivost alebo mam na to žiarlit??
miska31

Ahojte na pokeci som spoznala jedneho muža,pišeme si a je to dobre medzi nami.Asi sme sa doseba zalubili on to povedal a u mna je to take podobne,ale je tu problem že ked ja odidem z netu tak on tu ostava a potom rozmyšlam o čom si pisal zo ženami.Je sympaticky a dost pekny takže sa ženam pači a ukladaju si ho do priatelov,a ja žiarlim.On mi povedal že inu si nejde hladat lebo mna lubi,že sa mu velmi pačim a že ma chce.Ale ja sa bojim že aj tak si najde inu,nechcem ho stratit.Ako sa toho zbavit??

miska31

to som aj ja urobila jednemu že som mu napisala z ineho nicku nemal potuchy že som to ja ale neprilepil sa na to povedal že ma znamost a nepisal mi na ten niick vymysleny.

igua_

je normalne, ze ziarlis. ale na pokeci by som nikomu radsej neverila...mojej kamoske to vyslo, nasla si tam ptiratela...ale to je asi 1 pripad z miliona.
uz samotne slovo "pokec" vo mne vyvolava dost neprijemne pocity a nulovu doveryhodnost.

buduci golem

95% tych skvelych zaujimavych muzov, s ktorymi si pisete, je zenatych alebo zadanych.
a hlavne, ak sa vyskytnu nejake cudne okolnosti, tak je to jasne.

BarborkaC

Poviem ti moj pribeh
Tiez som sa takto zoznamila s jednym chlapikom,bol z mesta takze ja som ho z videnia poznala.
Odisiel do talianska,podotykam ze sme sa nevideli(zatial)on si ma nevedel vybavit podla fotiek,super sme si pisali dlhe 4 mesiace,v lete sa mal vratit a planovali sme si schodzku.napisal ze ma lubi.
Kazdym dnom som stracala odvahu a zacala som byt podozrievavaVed laska cez net??takej blbosti neverim.Potom som sa rozhodla ze mu napisem z ineho nicku.Vysvitlo ze chlapec ma v zahranici PRIATELA!!!!a spolocne hladaju dievca do trojky....tak 4 mesiace som kvoli nemu bola na nete 6 hodin denne,volali sme cez skype,pisali si smsky...a na co??No uplne na Howno!

lenik1111

aj ja som si nasla na pokeci frajera.dobre vyzeral,prijemny,sympaticky,bola som zaslepena,bol starsi,nasi nic nevedeli,chodievali sme von,bavit sa zit.milovali śme sa len po hoteloch,nikdy ma nezobral k nemu po 6 mesiacoch sa vymackol ze je zenaty.kok jeden,mala som mu ho odrezat a hodit nasmu duncovi

miska31

ano u mna je ten problem že sa rychlo namotam,vie že žiarlim aj to že som podozrievava ako štve ho to povedal že ked sa ukludnim mam sa ozvat a stale že prečo streujem

musska

aj ta podozrievavost je na skodu a zabija vztahy. Skus sa uvolnit a nebrat vsetko tak vazne. Tak potom sa s nim stretni s tym, ze uvidis, co z toho nieco bude, nemusis sa na neho hned namotat a proste uvidis:)