Skorá menstruacia

Príspevok v téme: Skorá menstruacia
lara13

vie mi niekto poradit co znamena ked mi menstruacia chodi kazdy mesiac skor - skracuje sa mi cyklus, teraz mi prisla az o 7 dni skor ako bezne...niekedy o 5 dni....ale stale skor a skor....cyklus sa mi skratil z 30 dni na 27 asi...teraz mala byt 19 a dnes 12 je to uz tu....co to moze sposobovat, predtym som vzdy mala menzes skoro na den presne...mam 26...dik

Lucka840

Ahoj :-) Na skorú menštruáciu, alebo aj akokoľvek nepravidelnú je veľmi dobrá ajurvédska bylinka Šatavari, môžem ju z vlastnej skúsenosti odporučiť :-) Užívam ju už pol roka a odvtedy chodí mrcha presne ako hodinky -odkaz odstránený- :-) A aj bolí menej :-)

nika 10

Dobry den baby chcem sa opytat.mam taky problem mala som mestruaciu 11.2 a mala som dostat 9.3. a som dostala o 5 DNI SKOR.MYSLYM SI ze som tehotna lebo ked som ju dnes dostala nebolelo ma ani brucho a ani prsia.a vcera sme s muzom sexovaly na plno a mam zvacsene bradavky a mam chute ako tehotna.prosim poratde mi.vopred dakujem.

nika 10

Dobry den baby chcem sa opytat.mam taky problem mala som mestruaciu 11.2 a mala som dostat 9.3. a som dostala o 5 DNI SKOR.MYSLYM SI ze som tehotna lebo ked som ju dnes dostala nebolelo ma ani brucho a ani prsia.a vcera sme s muzom sexovaly na plno a mam zvacsene bradavky a mam chute ako tehotna.prosim poratde mi.vopred dakujem.

profi mama

Staram sa o ťažkopostihnuté dievča. Menzes dostala ako 10 ročna. Ťažko to znaša, nevie sa s tým vyrovnať. Vyhadzuje vložku. Mometálne ma veľmi silnú menštruáciu a prišla jej o týžden skôr.Je veľky problem udržať ju v čistote.Cez den jej davam plienkové nohavičky. Ona to využíva tak, že nechodí na malú potrebu, ale vykonáva ju do plienky.Trpí enuréziou. Avšak v noci plienku asi dáva dole a ráno je pošpinená plienka, posteľ i ona sama. Čo robiť, ako tomu predísť? Poradí mi niekto?

bubinko

bibi,prave že som v pohode v klude žiadny stres a aj vahu mam tu istu stale.Nechapem to! Nemam žiadne problemy ani bolesti.A ten cyklus mam taky že mam tyžden menzes potom 2 tyždne pauzu a potom zase dostanem.

bibi1234

bubinka83-dobre to pocitas??? ma byt 21dni pauza, potom su kramy-jeden cyklus... ak mas s tym problem(vela dovodov-teplo-leto, stres, zmena vahy, kamaratke sa rozhadzal po 1. pohlavnom styku...), nech Ti na gynde predpisu slabu HAK...

bubinka83

viete mi niekto poradit čo to može znamenat ked mam 2x menštruaciu nie 28dnovy cyklus ale iba 21? Teda menzes vždy o tyžden skor?Mate stym niekto skusenost?

vandapanda

nehnevaj sa Osmicka ale ta rada je uplne hlupa.
Prva vec je zacat riesit pricinu preco sa cyklus skracuje na neunosnych 12 dni. Kazdy cyklus pod 22 dni je patologicky kratky a treba ho riesit.
Nemyslim si ze antikoncepcia je nieco co vyriesi pricinu, len ju prekryje a nadiktuje ine podmienky ale akonahle ju vysadi asi sa to vrati spat.NAVYSE JE EXTRA NEZDRAVA, to ti povie kazdy neurolog ze preco maju 25 rocne baby po mozgoych porazkach na oddeleni (som medicka)
Taketo zmeny hormonov a s nimi suvisiace aj zmeny cyklu byvaju pri roznych hormonalnych dysbalanciach, napriklad zvyseny prolaktin a pod. , daj si vysetrit hormonalny profil

osmicka

nic si z toho nerob je to len prejav nepravidelnej menstruacie,,, ja mam ten isty problem zo zaciatku som ho nemavala menzes mi chodil bud presne o mesiac alebo mi meskal ale uz asi tristvte roka mi chodi stale skor a nie o den dva ale niekedy aj o sedem az desat dni mi pride skor potom na dalsi mesiac o styri a tak zas napriklad o sest dni je to len nepravidelna menstruacia je to to iste akoby ti menzes meskal len on ti chodi skor nic sa neboj ked ta to tak trapi tak skus zajst za svojou gynekologickou nech ti predpise tabletky na upravu cyklu pekny vecer :-)))