Zistili mi streptococcus agalactiae

skaredekacat

Höhere Natur Citricidal Tabletten 100mg 100 tableten ponukaju to na amazon de je to podobne a ucinne. Dikes

RNG

Zda sa , ze este stale mozno dostat povodny citricidal cez Amazon,pod menom citricidal, professional.
Ja som si ho zo zvedavosti objednal, ma hnedocerveny pruzok na vrchu, logo BioChem research ael znacka NutriBiotic a v popise jasne hovori, ze sa jedna o bioflavonoidy "converted to extremly potent quartenary compound, tj povodny citricidal, registrovana znacka.

skaredekacat

Ahoj zistili mi zo sterou streptokoka agalacia brala som atb dva druhy po 10 kusov a nic. Porad mi co by nato zabralo dikes

RNG

angellikkk, napisal som ti.
Dnes je z GSE problem, firma NutriBiotic zmenila formulaciu a nova je velmi slabo ucinna. Takze viaceri hladame, ked by sme mohli dostat povodnu ucinnu latku, citricidal, tj AKTIVOVANY (patent) vytazok z grapefruitovych jadierok.
Ale na Slovensku mozes dostat napr NAC/ACC co je odmaskovac/odhlienovac. davka 2 x 600 az 1200 mg, co ulahcuje znacne znicit rozne skryte/zamaskovane infekcie, medzi ktore patri aj biofilmy tvoriaci strep. agalactie.
Tym sa zvysi moznost samotneho tela tieto nakazy znicit, samozrejme to podstatne zvysi ucinnost roznych atb a prirodnych antimikrobiaknych doplnkov.

Citrogrape je nanic, citrovital len asi tak ucinny ako nova velmi slabo ucinna formula GSE

angellikkk

ahoj rng.. velmi ta prosim vies mi zaslat na seba kontakt ? moj e mail je prihodova.dominika@gmail.com chcela by som si od teba objednat gse ak je to mozne. mimochofom nevadi ak zacnem s liecbou tohto strsptokoka az tri tyzdne po objaveni ? mam ho v posve..dakujem!!

pripadnr ak niekto viete mail na Rng tak mi prosim napiste

krado

pipina
Prírodných antibiortike je vela od jadierok grepu, cez oreagnovy olej a ine.
Ja robim s Oreganostar, chlamynyl , grepostarom a podobne, moje skusenosti s nimi su vyborne,ale je toho vela RNG ma ine druhy zase napr.

Ivka 1

Pipina ja by som to už synt.ATB neriešila , mam dobré skúsenosti s prírodnými ATB aj u malých detí, ak budeš potrebovať ozvi sa.