POMOC!problem s mocom

Príspevok v téme: POMOC!problem s mocom
sasenka

Caute mam strasny problem uz takmer dva mesiace mam strasne problemy,jendoducho jeden den je vsetko OK a druhy den pocitujem take akoby vam trebalo cikat ale netreba,ale je to rpiserny pocit a trv tak hodinu dve tri...,niekedy aj dlhsie a celkovo mi je neprijemne a ked idem cikat tak sa ani tkamer nevycikam iba trosku,ja uz neviem co to moze byt bola som u urologa povedal,ze mocmam v proiadku a ze vsetko je ok ze mam ist ku gynekologicke .Gynekologycka mi povedala,ze to moze byt z mykozy dala mi lieky ale tie nezaberaju.ja uz naozaj neviem...z podchladenia to hadajmm tiez nie je nemam ziadne ine priznaky,prosim pomozte nemate s tym niekto skusenost?

janka

No, ja to mám tiež, už 10 mesiacov. Lekári sa nevedeli dohodnúť. Napchali do mňa 5 druhov antibiotík a výsledok žiadny. Tak som sa na nich vykašľala a spravila si podľa seba. Probiotiká, enzými, urologický čaj, ženský čaj(aspoň 2x do dňa), žiadne sladkosti, kopec zeleniny, ovocia.. Týždeň je mi dobre, dúfam, že to aj vydrží.

/,/

Sašenka, koľko máš rokov? Nie je to spojené s tým, že chodíš slabo oblečené v oblasti obličiek a sú prechladené? Ono sa to nemusí prejaviť hneď na obličkách, ale na moč. cestách.