Hnačka a zvracanie

Príspevok v téme: Hnačka a zvracanie
vivca

Ahoj, manžel ma od leta problemy so žaludkom a črevami, začalo to po tom ako sa kupal v jazera s nie moc čistou vodou (neviem či z nej nemohol niečo dostat). Tak 2 krat do mesiaca sa zobudi uprostred noci a zvracia a hnackuje asi 5 hodin vkuse. Ma to strasne divoky priebeh, ma priserne bolesti. Ak ma niekto podobny problem, napiste. Chystame sa ku gastracovi, dufam, ze pomoze. Dakujem

ouitka

jagoda, my sme cela familia mali minuly tyzden crevnu chripku s podobnym priebehom, akurat ze na druhy den by do mna nik veru suchar nenapratal.
daj si dva-tri dni dietku, len pomaly pridavaj tazsie potraviny, zivocisne uhlie kludne 3 tabletky 3 krat denne, navazuje pripadne toxiny v crevach. neobavaj sa hned, hlavne sa treba dost hydratovat, odpocivat a nechat crevnu pasaz vydychnut od tazkych jedal.

zuzu128

jadoda to mi skor znie ako dajaka otrava jedlom,nejedla si nieco z restauracie atd?kup si endiaron alebo zivocisne uhlie!

jagoda

Dobry den.
chcela by som poprosit o radu, co sa tyka, hnacky a zvracania...
vcera vecer ma chytilo strasne zvracanie.behom 2 hodin som zvracala min 8 krat...mala som strasny krc v zaludku,az kym vsetko nevyslo von, a potom hned nastupovala hnacka...toto cele trvalo asi 4 hodiny.
nastastie rano som bola ok,dala som si suchare, vodu a trochu coly...ale mam strach, ci to nie je nieco vaznejsie..asi pred pol rokom som mala problem prave s bruchom, ked som stale hnackovala, nastastie po probiotikach sa mi to upravilo, ale myslim, ze to nechalo nejake nasledky,lebo rano nemozem normalne zacat den, kym min 4 krat neidem na velku...
dakujem za hocijaku radu...

RNG

vodne infekcie, bakterialne aj paraziticke su dost caste.
Na baktrerialne pomoze precistit creva psyliom a collostrom(lyzica psylia a lyzica=15 kapsul collostra), pripadne pit aj roztok GSE.

Pre silnejsie paraziticke infekcie je velmi ucinna protiparaziticka zmes dr Huldy Clark, 20 dnova kura.