Kedy to zistime?

Príspevok v téme: Kedy to zistime?
žabka1611

ahojky..takze konecne sme sa odhodlali! pred dvoma dnami sme sa milovali "so vsetkym" ako to ma byt. no a chcem sa spytat po kolkatich dnoch by som si mala robit test, aby som zistila ci som tehu? Ked som si ratala plodne dni, tak akurat tento tyzden ich mam a ovulaciu mam dnes! Som zvedava ako to dopadne, na babo sa tesime a ak sa nepodari teraz tak skusat budeme zas za nejaku dobu!! A mozem vediet este ake su prve priznaky?
Dakujem vsetkym!! Prajem krasny dnik!!

žabka1611

noo..ja mam dostat menstruaciu az o 2 tyzdne..takze zrejme pockam a potom budem robit test!!I ked by som ho najradsej urobila uz dnes..sme taki nedockavi :))

agina

Test RapiClear ti to garantuje na 5.den od oplodnenia.Je to jeden z najspolahlivejsich testov, garantuje presnost na 99%.Aj ja som si ho kupila v lekarni, stal 120,- a presne mi ukazal, co som potrebovala vediet. Dnes mam mesiac a pol stareho synceka.

fiiifa

Mňa začali asi týždeň pred tým ako som mala dostať menzes bolieť prsia. Tak som si pomyslela, že to nevyšlo, lebo tie ma boleli pred krámamy aj tak. Ale potom som si uvedomila, že to bola iná bolesť, taká intenzívnejšia. Napríklad nehrozilo ležať, či spať na bruchu. Mala som ich strašne napäté. O 5 dní som si robila test a bol pozitívny.
Inak mi tiež tento mesiac začíname s druhým bábom. Zhruba o týždeň mám ovuláciu, tak uvidíme. Vy ešte nemáte dieťatko? To bude prvé? Držím palce, hlavne sa ozvi ako ste dopadli.

sage

zabka, aj ked na baby testoch sa udava, ze detekuje hCG v moci uz cca 5 dni po oplodneni, vo vacsine pripadov je to klamliva reklama. uznavam, niektore zeny maju vyrazne zvyseny tento tehotensky hormon, ja som napriklad aj v case, ked som mala mat menstruaciu, mala len velmi slabu ciarku. radim ti teda pockat az do terminu dalsej menstruacie.
co sa tyka prvych priznakov tehotenstva, necakaj ich tak rychlo, tie sa objavuju tiez az v case, kedy by si mala mat menstruaciu.
medzi tie uplne prve vsak patri unava, ospalost, zvysena podrazdenost (co sa u teba uz prejavilo, sudiac podla reakcie na demodkin prispevok :-DDD)
ale opakujem, necakaj ich tak skoro.
prvym priznakom je vynechanie menstruacie.

DESmodka

zabka, vies co kaslem na teba... nemyslela som to vobec zle, ked si podrazdena tak si nevybijaj svoju zlost tu, som sa ta len slusne opytal.. pre mna za si rob deti kedy chces...

žabka1611

vieš co moja...ja som v kope..a ak mas daco proti tak tu pisat nemusis!! Je to predsa len nase rozhodnutie kedy a ako splodime dieta!! No ibaze nam do toho este radi aj gynekolog!!