JE ESTE KRPEC :-)

Príspevok v téme: JE ESTE KRPEC :-)
bublinkaa

Moj problem je v tom, ze som sa zacala pacit jednemu chalanovi. Ale on ma len 18.rokov. Mozno si poviete kolko mam ja :) ja mam 23.rokov. Pripadalo mi to na zaciatku smiesne ale teraz som ho trochu spoznala a tak a je zlaty, dokonca som sa pristihla ze nanho myslim. Sibe mi? Nikdy som nemala mladsieho chalana a vobec priatela som mala vzdy medzi 27 - 32. rokov. ale teraz neviem co to je :-) Ved si hovorim, ze je este krpec, chodi do skoly atd.. A tak aky je vas nazor na takyto rozdiel?

mato#

Miska, co sa tvojej otazky tyka rad ti odpoviem...momentalne je to asi takto: kazdy mame svoje zamestnanie, zarabam zatial viac ako ona, no teraz zmenila zamestnanie a sa to vyrovnalo.Ona ma ale este zivnost popri praci a teda ked sa to spocita ,tak zaraba viac...tak dva az dva a pol krat tolko ,zalezi ako sa dari...Co sa platenia tyka tahame vsetko presne napolovicku, takze nejak s tym problemy nemame...Akurat ona z firemnych plati extra svoje veci, nieco na domceku, auto plati atd...
A vseobecne ti poviem ,ze najradsej som a by som aj v buducnosti bol ,keby moja zena zarabala plus,minus rovnako ako ja...ziadne velke rozdiely neprospievaju podla mna vztahu, si myslim.Nebol by som nadseny keby partnerka zarabala 14 hrubeho, ale asi by som ani nechcel aby mala 50-60 na ruku...A uz vobec nejsom typ ,ktory si nejak extra necha platit veci.

miska31

Mato tebe by sa pačilo keby tvoja žena zarabala viac ako ty že by ta živila?,
je jasne že najdu sa aj taky ktorym to vyhovuje aspon nemusia makat ale vždy to tak bude aspon medzi normalnymi ludmi že muž je ten ktory živi rodinu.Je dokazane že muži su na to extremne haklivy ked žena zaraba viac ako oni.A je jedno či je muž starši alebo žena všetko je o psychike a vyspelosti a rozume každeho jedneho človeka,niekomu može vyhovovat ked je žena staršia ale ked to mysli uprimne važne a inym mužom ked je mladšia,ale všetko je o tom ako je ten dany človek psychicky vyspely.

mija89

ak sa mate radi, skuste to spolu- mozno vam to bude spolu fungovat... ale mam znameho, ktory ma len o cca 2. roky starsiu priatelku ako je on a to dievca je nenormalne ziarlive, uz len ked sa rozprava s inou babou alebo ked povie kamoske cau, pritom viem, ze svoju frajerku fakt lubi a nikdy by ju nepodviedol, len ona je chorobne ziarliva a zachadza to do takych extremov, ze normalne vypisuje vyhrazne maily jeho spoluziackam z vysky, s ktorymi je len kamarat- sama som toho bola svedkom... ale, to len tak na okraj, tym som chcela povedat, ze je mozne ze raz bude tebe samej vadit, ze si o nieco starsia ako on a mladsie dievcata pre teba budu prilis velkou konkurenciou

bublinkaa

No ja sa len bojim toho, ze moji kamarati a priatelia maju kazdy nad 24.rokov az 35.r a ze aj keby sme sa dali s krpcom dokopy, ze sa nebude citi v spolocnosti mojich kamaratov dobre. Predsa len je tam ten vek, ine zaujmy, ine temy.. No neviem..

orgazmus

chlape co si na hlavu? sak si predstav ze za takych 5 rokov by si stel decko.. a ked bude mat to decko 5 rokov tak jeho matka bude mat 50... otvor oci a najdi si mladisiu

pusinka21

ahoj bubinkaa.. no ja som mala ten isty problemik, mala som osemnast a chalan do ktoreho som sa zalubila mal 15 rokov, svihnute nie? Teraz mam 21 a on bude mat tento rok osemnast a sme spolu uz pomaly treti rok, je neviem ked to prekusnes a zmieris sa s tym tak je to myslim v pohode.

mato#

ci tuzim po detoch...nejak som nad tym nerozmyslam chlape.Samozrejme by som asi chcel mat rodinku, uzivat si kazdodenne radosti aj starosti ktore k tomu patria, ale poviem ti este jedno, ze ja s tym budem mat problemy mozno stejne...nie ze by mi cicka nestala :)) ale som bol na testoch a ziadna slava teda, co sa kvality materialu tyka :) Ale pracujem na zlepseni...A ked nebudu deti tak budem mat psa :)