Rýchle sa dajte všetci zaočkovať!

Príspevok v téme: Rýchle sa dajte všetci zaočkovať!
Mimi323

Tak toto pôžete počuť v tomto období aj vy. Lebo mňa to už naštvalo. Zapnem rádio a tam, očkovanie proti pneumokokom je povinné, kto svoje deti nedá zaočkovať, tak, mu vezmu dieťa pre zanedbanie. No a samozrejme že je to smrtelné ochorenie. No prišla som domov so zdvihnutým tlakom, zapnem telku a tam už sedí ujo doktor a vraví že k nám ide epidémia chrípky a všetci majú poslednú možnosť sa zaočkovať, lebo zase je to smrtelné ochorenie. Len zabudol povedať že on nie je zaočkovaný a zabudol na vedľajšie účinky vakcíny.
Viem že tu už bolo veľa takýchto tém, ale chcem povedať, že ochráňte seba aj svoje deti pred vakcínami.
No a ak sa chcete silou mocou zaopčkovať, tak nech sa páči.

sunie

uplne suhlasim. tiez som sa raz dala zaockovat a do par dni som dostala taku chripku ako nikdy v zivote. takze dalsie ockovanie u mna nehrozi. je to biznis a ani nemusia utrafit vakcinu na dany virus.

oli

Ockovanie je vymysel farmaceutickeho priemyslu.Vakcina je robena na virus z minuleho roka v Amerike a naockuju ho nasim blbcom u nas. Zarobok je predsa len prvorady.

Mimi323

No a podľa mňa ľudia nie sú sprostí, veď sa dali raz zaočkovať a ochoreli tak, že 40-tky horúčky, tak sa druhýkrát zaočkovať nedajú.
No a najviac ma štvalo, jak ten lekár vravel, že on prišiel kvôli ľuďom, že im chce pomôcť, no ma išlo roztrhať.

RNG

pravda sa neda potlacat do vecnosti, tak ako olej vystupi na vodu, pravda sa v konecnom dosledku zjavi.
Statistika z minulych ockovani zialbohu nepotvrdzuje dostatocnu ucinnost vakcin a privela vakcin so svojimi skodlivymi latkami nakoniec znizi odolnost ludi a zamori ich.
Myslienka bola sice dobra, ale prax a prevedenie zialbohu ju dostatocne nepotvrdzuje.

musska

ja som zaockovana proti pneumokokom a hadaj.. rok co rok chytim nejake plucne ochorenie a kaslem jak turek, je to bullshit..