Chcem pribrat

bubenko

Potrebuješ prvom rade dat do poriadku čreva. Potrebuješ poriadne,kvalitne probiotika. Plus poriadnu vyživu s vitamin.Ked chceš važne si pomoct tak napiš, potom pošlem čislo.

fitko

Ja si myslim,ze zakladom je cvicenie na objemy, nie moc erobne cvicenia a pravidelna strava bohata na bielkoviny a sacharidy...a nejake to kilecko musi pribudnut.....

suchá

ivka,myslim že s tebou to nieje až take zlé,len si namyslas. zeny ktoré maju zadok a hrube stehna niesu chudé. Ja mam 50kg vysku 170 vyzerám ako kosť,a nepriberiem nikam ty aspon do zadku a na stehna,čo by som ja zato dala.. Vyskusala som všelijake tablety pangamin,peritol,lipovitan,B12, prášky ktoré beru sportovci na priberanie na celkovy objem hmotnosti,roky sa trapim a nič. Dokonca aj po porode som schudla viac ako som bola predtým. Naposledy som si davala pichať do klbu injekcie milgama a ani kilo. Jedno čo mi pomohlo pridať jedno jediné kilo bol Nutridrink ktorý mi predpisal lekár pila som to mesiac a ked som prestala stratila som 2 kila. Clovek nemože byť cely zivot na práškoch a liekoch. Chodim medzi ludí len zriedka. nemam rada hlavne leto,ked sa nezakryjem ničim žiadnou vetrovkou ani kabatom. A na kupalisko už vobec nie. Robil mi lekár testy na štitnu žlazu všetko vyslo v poriadku vraj to je genetika tak sa s tym musím zmieriť,len lutujem moju dceru aby chúdatko nebola postavou po mne.

ivka.

mam 31 rokov 165 cm a 49 kg. tiž som strašne chudá. hlavne do pol pása. zadok a stehná mám fajn, ale hrudník samé rebro, ruky ako paličky a prsia nulky.
keď som to povedala lekárke, že by som rada prirala ( bola som tam kvôli inej veci a len som toto spomenula) povedala, tešte sa, že ste neni silná. čo by iné za to dali.a nič viac nepovedala. ale ja som príšerne do pol pása vyziabnutá. a keď áhodou priberiem 2-3kg, všetko ide do zadku a stehien. ( prsia nič ). Jedlo nepomáha, cvičenie tiež nie. tak ako pribrať????