Otras mozgu?

Príspevok v téme: Otras mozgu?
martinkaaaa

prosim o radu.dnes som na tv dostala riadnu šupu basketbalkou do hlavy... zatocilo sa mi v hlave a bolo mi na vracanie.odvtedy ma akosi pobolieva hlava. predtym to nebolo take hrozne.ale teraz mi je doslova hnusne.boli ma hlava a mam pocit ako keby som mala vracat.je to slaby otras mozgu alebo co????

slniečko_xxl

LIZATKO: IDenzl je asi jediny doktor na svete, ktory dokaze z rontgenu vycitat prasknute cievy. Ale co uz. Kde sa mi blbci nanho hrabeme. :-)))))

Lussy86

Martina a koľko máš rokov prosím ťa pekne?.... ved ty si mala ísť dávno k lekárovi s tým... kriste pane!! On ťa tam nepokuše neboj sa a ked tu budeš vypisovať určite sa ti to nezlepší.... bože môj!!! čo sú toto za ľudia už????

ivana45

Moc ten rtg neodkladaj, istota je istota. Pri nejednoznacnosti ta mozu poslat aj na CT, v tychto pripadoch sa robi urgentne.
Chcem ti este napisat: uder basketbalkou nevyzera tragicky. Lenze kazdy sme nejako inak narasteny, su rozne vrodene odchylky v kvalite ciev .. nikto nevie, co nosi v hlave :-). Radsej urobit plany poplach, nez si tisko krvacat do mozgu.