marihuana a život

Príspevok v téme: marihuana a život
xbx

Je nejako nebezpečné fajčenie marihuany v malom mnostve? Možno 2-3 krát za mesiac trochu.
Ovplivňuje rast svalov som kulturista, činosť mozgu, alebo celkovo nejaké zdravotné problémy môžu vzniknúť? Mám 17 rokov. Alkohol nepijem vôbec ani kvapku, nefajčím teda obyčajné cigarety bez trávy. Mám veľmi zaplnený rozvrh študujem, učím sa na 1 lebo chcem ísť na výšku, aktívne sa venujem športovaniu, a mám aj brigádu. Takže niektoré dni mám také zaplnené, že chodím spávať o pol 1 v noci a vtsávam o pol 6. Trávu si dám s kamošmi niekedy cez víkend aby som vypol od toho všetkého zhonu. Niesom závislí, nechýba mi to, cez týždeň počas školy si na ňu ani nespomeniem len mávam občas tie "relaxačné" víkendy. Takže škodí marihuana nejako na moje telo? Hlavne teda ma mozog a svaly ale aj celkové zdravie. Ďakujem za odpovede

Loliak

Ahoj ja netvrdím ze to je dobre ale ze to je ani zle som sportovec mma zapasnik cvicim stale pracujem snazim sa zdravo stravovať niekedy to ale nevydá k tym ludom co tu pisu o marihuane jak o heroine sa nebudem ani vyjadrovať vsetko zalezi od osobnosti vela z vas by to mozno dostalo skor ci neskor a marihuana v tom by vobec nemusela byt ☝️Dalsia vec mam 22 rokov hulim mozno pol roka alebo 3/4 roka skoe hulil som asi 3 mesiace skoro kazdy den nie velke mnozstvo 2-4 ludia smw vzdy tak jeden dva g spolu vyfajčil na marihuane mi najviac vadi chut do jedla malo kedy ju viem odkontrolovať dalsia vec je dôležitá podla mna kedy clovek zacne fajcit cital som ze najlepsie je po 21-22 rokoch predtym ze je vacsia pravdepodobnosť získať nejake psychické problemy atd... ja netvrdím ze to je v pohode hulit mam to rad teraz hulim viacmenej len cez vikend a viem si dat niekedy aj cez tyzden samozrejme ze niekedy prefajcim za tyzden aj 3-4 dni ale vzdy len vecer nefungujem na tom idem sa zhulit len v tedy ked je proste koniec dna ze nemam ziadne povinosti a niekedy zasa nefajcim vobec aj dva tyzdne este som sa nestretol z nejakými problémami moj nazor je jednoduchy ti co tu píšete o marihuane jak o najtvrdšiej droge tak vy ste pre mna ovce lebo urcite kazdy z vas slope a fajčí a to je horsie podla mna kto chce a ma silnú psychiku dokáže to ako ja moji kamarati co somnou hulia sa nahulime v nedelu ja poviem ze sa nahulim az dalsi vikend a oni ze ano tiez ze to je dobre taka pauza ale nik z nich to nevydrží ja ano ked si da clovek raz za cas tak je to dobre hlavne je to vsetko o psychike ja nefajcim cez tyzden preto lebo ked som fajcil stale uz som nemal az taky bombový stav z marihuany ked si dam raz za cas mato stale svoje čaro je to pre mna lepsie odreagovanie ked som sportovec ako alkohol po ktorom ti je zle si sprostý a kade co moze zle urobit a nebudes si ani pamätať lahko sa dostat do problémov ja na to nemozem povedat zle takto ako hulim mi to vyhovuje 5-6 x do mesiaca vzdy sa tesim ako si zapalim cez vikend po náročnom tyzdni ale ked ktosi huli stale snaží sa na tom fungovat fajčí ci rano ci vecer v robote atd to je uz na picu musite si to hlavne v hlave nastaviť tiez viem ze to neni dobre a nezastávam si to pokial to beries z rozumom neberiem to ako súčasť dna a neberiem to ako normalne cigarety si myslim ze to je ok a hlavne sa rad zhulim tam kde su neni ludia len kamarati nemam rad ked som zhuleny v spoločnosti len tolko vsetkeho vela škodí a moc to závisí aj od osobnosti jedinca pisem na mobile po ceste do prace tukam a kracam takze ak tu ktosi chce pisat ze niekde davam tvrdí a pisem s chybami tak si to odpustí prosim ta ❤️

playms

J111 pretoze ju nemusia zhanat myslis ze su cisti ked sa k nej dostanu takto lahko, lenze Karina musi mat neake predpoklady na tu chorobu mariska ju nevyvola z nicoho . sorry

jankaaaaaaaaa

poznam asi 5-6 ludi, ktori fajcia marihuanu pravidelne, bezne uz asi 8 rokov minimalne. a su to uplne normalni a bezni ludia o ktorych by som ani nepovedala ze vobec fajcia marihuanu,
samozrejme mala som tu "cest" spoznat aj par ludi, ktori fajcili marihuanu a boli natom viditelne psychicke zle, ale je pravda, ze vsetci tito ludia uzivali aj ine a hlavne aj tvrde drogy.

buussy

Som otcom dvoch krasnych deti a mam vynikajucu pracu...
Marisku si dam v malom mnozstve 3-4 x / mesiac ako relax po vynimočne stresovom prac. tyzdni...vsetko je individualne (ako kazdy jedinec) - kto sa neodhadne a prehana, je jedno, ci chlasta alebo si sem tam zahuli. Kazdopadne treba vsetko s mierou a ak cloveku robi dobre marihuana, tak preco nie. Mne pomaha a ak citim,ze uz treba "vysadit", dam pauzu...Ludia, posluchajte svoje pocity a hulte s rozumom, ;D tolko moj nazor.

buussy

Som otcom dvoch krasnych deti a mam vynikajucu pracu...
Marisku si dam v malom mnozstve 3-4 x / mesiac ako relax po vynimočne stresovom prac. tyzdni...vsetko je individualne (ako kazdy jedinec) - kto sa neodhadne a prehana, je jedno, ci chlasta alebo si sem tam zahuli. Kazdopadne treba vsetko s mierou a ak cloveku robi dobre marihuana, tak preco nie. Mne pomaha a ak citim,ze uz treba "vysadit", dam pauzu...Ludia, posluchajte svoje pocity a hulte s rozumom, ;D tolko moj nazor.

Nowhere man

Moj maly pribeh:

Zacal som hulit pomerne skoro v 13-tich.
Najprv raz za 2-3 mesiace v priebehu roka, kazdy tyzden o viekende.

Neskor kazdy druhy den, a samozrejme potom kazdy den.

Poslednych 5-6 rokov som kuril denne resp. cely den. Pestoval som si tak somtoho mal hafo, hulil som od rana , do noci, zanedbaval som skolu, kamaratov, priatelku, hobby,prestaval som mat realne sny, len o huleni, ze odidem zit do holandska, tam si najdem pracu a budem cely zivot hulit a robit vo vyspelej krajine ,nie tu na zaprdlom slovensku.
Roky ubiehali, a stal sa zo mna chronicky hulic, kamarati s ktorymi som zacinal len kukali aku mam spotrebu, dal som hocikedy aj 3g za vecer a to som nemal ziadne smejdy, ale poctive skunky,ved to poznate...

Raz sa tak stalo, sedeli sme u mna ,samozrejme sa jeden ubalil a zahulilo sa...
kamosi odisli ja som si zapol tv,urobil si caj a zacalo to!
Robusilo s ami srdce, najprv som tomu nevenoval pozornost pretoze obcas mi buchalo silno a pripisoval som to spirevodnym javom.
Leze tto bolo o ninom, zacal som sa triast,potit, ruky a nohy som mal ako z ladu. Tep som si nameral 130 uderov, zahmlievalo s ami pred ocami.
Tak som zavolal sam na seba sanitku.
Byvame v malom bloku takze kazdy sused na okne po koho si idu.
Hanba!! Nevadi odmerali i tlak a cudovali sa ze som pri vedomi ked som mal tlak 200/110, to su infarktove stavy.
U internistu mi dali tabletky na ukludnenie srdca a ukludnenie mna.
O tyzden sa to zopakovalo znova sanitka znova lieky.
Neskor som si splasil lieky na srdce a stale pred zahulenim som si dal jednu a po pol hodke som mohol kurit..lenze!!

Raz sa mi stav zopakoval bez toho aby som zahulil, absolvoval som vsetky mozne presetrenia na srdce, vraj som bol v poriadku.
Obvodna mi poradila nech skocim za psychologickou ci to nahodou nie je psychickeho razu a bolo, diagnostikovali mi panicku poruchu vyvolanu THC.

Samozrejme aj napriek tomu som si zahulil,ale dal som si uz len jeden sluk zo sklenky, hadajte co sa stalo..no preda to iste, bol som totalne hotovy, lezal som srdce som sitil este aj v ustach ovladac na bruchu ktory som mal polozeny len tak skakal, pocital som sekundy kedy zaberie druha tabletka, prestalo to asi o hodinu ,uplne oslabeny som si lahol do postele a snazil sa zaspat,no neslo,to Vtedy som sam sebe prisahal ze uz nikdy hulit nebudem a od vtedy somsi ani nezahulil.
Nie som ziadna citlivka,prave naopak ,velky cavo co si myslel ze jeho nic nezlomi!
A predsa liecim sa na chorobu ktora ma ubija a lutujem dna ked som travu vyskusal,reps. dna ked som ju zacal aktivne-chronikcy hulit.
takze ak si to niekto chce vyskusat ,tak kludne ,nie je to ziadne zlo...ale ak sa z toho nebudete co uz len chvilku citi tobre, radim vam ako dlhorocny hulic, prestante s tym okamzite, ked nechcete skoncit na tabletkach a sedeniach u psychiatra...

cajik

..kazdu chvilu tu pribuda na fore novy a novy clovek, ktory zacal hulit, resp. si "parkrat" zahulil, a dostal z toho schizofreniu a rozne ine psychicke problemy... mali by si to uvedomit ti co tu chcu skusat a skusaju... lebo to ze vam kamosi povedia "nic ti nebude" je sice pekne, ale keby ste tu citali tie pribehy tak by ste hned prestali mat chut..

dorka marka

ked nie si zavisli ako pises,tak s tym rychlo prestan,lebo si pokafres zdravie a cely zivot.Odreagovat sa da aj inymi sposobmi a nie nicenim sameho seba.