Chemicky peeling/dermambrazivne metody-mate skusenosti?

mafalda

Ahojte, ja som podstupila ChP v Ustave Lek. Kozm. a ale pred tym mi odporucili krem Glyco A aby si moja plet zvykla, je to len 13% kyselina ale uz ta mi dost pomohla, plet je jemejsia a jazvy nie su take ostre. Po ChP sa mi tiez vyhodilo strasne vela vyrazok ale je to tym ze vnutri v tych tkanivach su rozne zapaly a obcas ti vyrasia a mas podkoznu bolacku a Chp tym ze ide do hlbky a zbrusuje kozu tak sa vsetky tie zapaly dostanu na povrch ale je to jedna z faz hojenia takze netreba sa lakat.

kačena

Ja som brala na akne Roaccutan a pri tom sa nesmu robiť peelingy,takže až po vyliečení a ten peeling sa vola TCA,ale % neviem.

madison

ja som predtym vobec nemala taketo fliacky po vyrazkach .. vobec.. boli tolen take povrchove .. vyrazky... ale potomto chem.. peelingu... mi proste stale ostavali jazvy aj ked som si nevytlacala ..a mozem povedat .. ze tie upchate pory su menej viditelne.. no ale po 10 procedurach som ocakavala viac.. som sklamana .. ked si viem predstavit do coho vsetkeho uzitocnejsieho som mohla vrazit tych 5000 sk .,.. takto akoby soim ich vyhodila do luftu ..

katka00

noo ..tak ja som bola na chem.peelingu uz druhy rok ...a som celkom spokojna ..najmä ten prvy krat sa mi vyrazne zlepšil stav akné...tento rok to až take zazraky neboli ...napriek tomu že som použila ešte silnejsiu koncentraciu ...minuly rok som použila 35% a 40% ..tento rok som mala aj tu 50% ....na niektorych internetoych strankach som sa dočitala,že toto je najlepšia liečba akné(čo si osobne nemyslím) ...je pravda,že chem.peeling je naozaj dobra vec..a nieje až taka draha..ale nevieťe čo je ešte lepšia liečba a viacej zaberie na vyrážky ako toto .??...dakujeeéém ..=)

kačena

Ja som už nemala akne ked mi doporučili chem.peeling a dala som si ten silnejší,3x,hojilo sa to vždy asi týžden,ale som veľmi spokojná,neľutujem,chodievam teraz len na bežné čistenie 1x mesačne.Estetic studio,v B.B.

lilien

madison
to bolo naozaj take zleee?:((mrzií ma to..takze taketo nieco asi nemam podstupovat,ze?ja mam 18 a bojim sa presne tohto-neviem ako na to zareaguje moja plet...pfuu...:(ja sice uz nemam akne a ale tie fliaciky su hrozneee:(a neviem co s tym...baby nemate teda nejaku inu radu???

madison

no na takuto temu som cakala ..!! :)ja mam takmer 15 r. dokrotka mi vravela ze .. ak mam taketo problemy ako upchate pory .. a vyrazky .. tak sa moze robit ten CHEMICKY PEELING>.. a ja som jej pravdaze verila ./.. predpisala mi tie najdrahsie prispravky na cistenie .. a vyrazky .. spociatku som chodila kazdy tyzden .. po 5procedurach uz len kazdy druhy tyzden .. ja som mala zatvorene oci .. ajj mi vravela co mi dava .. ale to som si nezapametala.. no a prosto stipalo to ked mi to davala a nechavala spociatku 2min. a zvysovala .. a teraz po 10 procedurach tj. 5000 sk .. :(((( som zitila ze ta..... ze to mam horsie .. pretoze sa mi tvori OVELA viac HNISAVYCH vyrazok .. a je ich okolo seba vela .. a nesmiem si ich vytlacat.. som zvedava co som nou bude.. ale jedno mi je iste ze knej uz nepojdem ..

julinka 17

ja chodim teraz na dermabraziu a som nadmieru spokojna. mam porovitu plet a aj flaky po akne a tvar mam hladsiu a celkovo plet ozila.

lilien

dik kacenka,ja len-kde si si to davala robit a ako vyzeral ten postup?myslim,ako vyzerala tvoja plet po osetreni,nebola cervena citliva atd?