Poppers

michal erektor

Je to prchava latka, v krvi dlho neostava, ale pozor si dajte ti, co mate vysoke tlaky a podobne choroby. Podrobne o uzivani a nebezpecenstvach pisem na svojom blogu tu --- -odkaz odstránený-

mayk

Poppers je chemická látka, ktorá uvoľňuje a rozširuje cievy mäkkého svalstva. Týmto sa dosahuje intenzívnejšie prežívanie orgazmu a výrazne vyšší pôžitok zo sexu, no nie je to droga, nevytvára sa naň žiaden návyk. Predáva sa v malých fľaštičkách, býva rôzne aromatizovaný. Poppers je obľúbený v komunite gayov, no takto spríjemniť si chvíle rozkoše môže hocikto. Toto prchavé afrodiziakum (pozor vyparuje sa pomerne rýchlo, preto by sa mal otvárať len počas používania) sa vdychuje nosom len jedným nádychom, viac určite nie. Účinok poppers trvá jednu až dve minúty, preto by sa mal užiť tesne pred dosiahnutím vyvrcholenia, ktoré bude potom naozaj intenzívne. Rozhodne neodporúčam niečo také, ako som tu nižšie zazrel a to akési čističe kože, na to pozor, nie je to poppers. Použitie poppers by mali zvážiť ľudia s NÍZKYM KRVNÝM TLAKOM, SRDCOVÝMI ŤAŽKOSŤAMI a neodporúča sa kombinovať s DROGAMI, ALKOHOLOM a TABLETKAMI NA POTENCIU. Poppers zvyšuje srdcovú frekvenciu a takáto kombinácia by mohla neúmerne zaťažiť srdce. TAKTIEŽ VARUJEM PRED NÁKUPOM Z POCHYBNÝCH INTERNETOVÝCH OBCHODOV! Vyvarujte sa nákupu imitácií, odporúčam len také sexshopy, ktoré majú okrem internetového obchodu aj klasický kamenný.

Kogo

POPPERS - spoznajte unikátne afrodiziakum, ktoré vás privedie do extázy! Svetoznáma látka, s ktorou sa svet pod vami zatočí.

Ak túžite po intenzívnejšom sexe a zmyselnej rozkoši, či skvelom zážitku na párty to pravé pre vás je popper!

Nový e-shop kde nájdeš bezpečné, kvalitné a originálne poppers priamo z Anglicka.

www.cool-mania.eu