poradte mi otehotniet

katika8

ahojte...s priatelom sa snazime uz priblizne 10mesiacov a nic.teraz som zacala uzivat vyrobky s aloe rastliny zevraj to ma vyborne ucinky tak uvidime.dufam ze to vyjde.dam vediet.ale co sa tyka inych zdr.problemov tak mi uz pomohli len este cakam kedy sa stane ten najvacsi zazrak ktory si prajem...

slavina

Väčšinou je to tak,že to príde nečakane,keď na to nemyslíš.U nás je jeden skvelý príklad.
Manželia sa snažili 15 rokov a stále nič.Po 15 rokoch sa vybrali na dovolenku a žena sa vrátila tehotná.Takže NEMYSLIEŤ NA TO!!!!

zuz@n@

Neboj sa nic. doktori hovoria, ze aj celkom zdrave pary mnozu mat problem otehotniet. ak sa to nepodari do 1 roka, potom odporucaju obratit sa na doktora.

evuso

Nemysli na to ze chces dietatko.Vacsinou to byva aj vdaka psychiky.Je to tym ze ked clovek nieco velmi chce tak to nejde a ked to najmenej ocakava tak to pride.Treba to nechat na osud.Vela stastia

fabiola

skúste sa milovať v plodných dňoch približne o štvrtej hodine ráno. Vtedy je vraj veľká šanca otehotnieť, počula som o tom hovoriť nejakého gynekológa a aj od žien ktorým to pomohlo.

seherezada

Dievcata a zeny, ktore chcete otehotniet a nejde to, skuste moj recept: brusne tance. Je to skvele, pomohlo to uz par babam, aj mne. Ak z nejakeho dovodu nechcete alebo nemozete orientalne tance, kupte si aspon gymnasticky kruh a cvicte denne par minut. Je mozne, ze sa vam podari odstranit blokadu v spodnej cakre a budete prekvapene, ako rychlo otehotniete. Drzim palce.

slavina

Ahoj Iska.pošli na vyšetrenie aj priateľa a keď bude aj on v poriadku,tak bude len problém s prílišným snažením.Skúste na to menej myslieť a viac sa milovať pre radosť,nie pre otehotnenie a najlepšie by bolo niekde mimo obvyklých miest.

slavina

Ahoj MIRA.Ak štítnu žľazu liečiš poctivo a nezanedbávaš liečbu,nemala by si mať problém s otehotnením.Len by bolo ideálne počkať,kým budeš mať zníženú dávku liekov,aby neuškodili plodu.Držím palce.

mira

AHOJTE. Potrebovala by som radu. Mám 9 ročného syna a chcela by som druhé dietatko. Ale mám tu problém. V decembri mi diagnostikovali chorobu stítnej zlazy. Mám ju veľmi rýchlu a k tomu strumu na krku. Nasadili liečbu,ale počula som,že žlaza zapričinuje,že nemusím zostat tehotná. Poradí mi niekto? Veľmi mi na tom záleží,ale bojím sa,že moja túžba sa stane už len túžbou. Vopred ďakujem.