TRENCIN a vsetko co v nom najst...

Príspevok v téme: TRENCIN a vsetko co v nom najst...
tanecnica:)

no takze na zaciatok..som z TN..mam rada toto mesto ale zdá sa mi ze strasne vela toho co by som chcela tu nenajdem..napr. chcela som si tu kupit tu masku GENERA ale v DM-ke mi povedali ze oni taku ani nepoznaju, rada by som tu napr. nasla nejakeho dobreho a nie az tak draheho kadernika/kaderničku, dobrý obchod so spodnou bieliznou, a nejake vase osobne skusenostami s vyrobkami to je jedno z akej oblasti kozmetiky atd...ktore viete ze zozeniem v TN...dakujem:)))

svetlana6

bolo to na juhu 1, ako je predposledna zastavka autobusu 11 (kedysi tam bola trznica), kusok za su take stare potraviny (tusim zdroj vopo?) a kusok od nich je taka stara (asi byvala) kotolna. no a vtej prerobenej kotolni ma ta pani salon. vola sa blanka (priezvisko si nepamatam)

doll2222

svetlana6...a nebola si nahodou u takej jednej pani .ktora sa este len rozbiehja???Alebo teda kde s adal strihat?

svetlana6

v trencine (ako aj hocikde inde)mam take skusenosti, ze ludia casto chodia do velkych obchod. centier, obch. domov, znackovych velkych obchodov a pritom castokrat sa da krajsi kvalitnejsi a hlavne lacnejsi tovar/sluzby zohnat v mensich zapadnutych obchodikoch/salonoch a pod. napr. moj priatel sa chodil davat strihat do maxu, slecny si vypytali 210 SK a pritom ho castokrat ostrihali zle/resp. nic moc. na juhu sme nasli jednu holicku/kadernicku, ktora ho ostrihala za 70 SK, a nikdy to nemal lepsie, uplna parada.

tanecnica:)

dakujem pekne:) a ozaj majap mas s tym kadernictvom aj nejake skusenosti??? a kolko asi stoji ostrihanie+ vsetko okolo toho?

svetlana6

obchod so spodnou bieliznou napr. na pravej strane Sturovho namestia (ked stojis tvarou k fontane s vodnikom- taky nenapadny vchod do predajne, iba malicky vyklad, na 1.poschodi v Priore (hned za eskalatorom), v Maxe samozrejme...

majap

Dobrý večer prajem mladá tanečnice Ty si sa určite teraz čerstvo prisťahovala do TN,,ked nemôžeš nájsť také dôležité veci....A teraz k veci dobrého a cenovo prístupného kaderníka ,,čku najdeš na Jilemníckeho24 v TN je to praktické zariadenie pre kederníkov..aj Ti tam dobre poradia je tam tiež kozmetika ale prípravky kúpiš v predajni oproti Gastru /Pri banke DEXIA/EKSTYLLE je názov predajne:::Držím palec ale určite nebudeš sklamaná?!?!