Hrčka pod pazuchou

eam

Ak si nahmatáte akúkoľvek hrčku, čím skôr tým lepšie pre Vás je zájsť lekárovi. On skôr vidí čo to je, prípadne pošle na odborné vyšetrenie. Ale diskutovať tu o nejakej hrčke je úplná hlúposť.

odpovedam

eva rigova, predsa vysetrenie u lekara... my lekari nie sme a netusime, co tam mas, nevidime to a nedokazeme ti predpisat liecbu. niekedy nerozumiem tym nezmyselnym otazkam na tomto fore...

EVA RIGOVA

AHOJTE VEDELI BY STE MI PORADIT MAM ASI POL ROKA BOLESTIVU HRCKU POD PAZUCHOU LAVOU CO BY STE MI PORADILI DAKUJEM EVNY

erika1020

laura,my ti tu na fore asi velmi nepomožeme,choď k lekarovi na vyšetrenie,neodkladaj to, je lepšie ak sa na to pozrie odbornik,možno je to iba taka drobnosť,ale neodkladaj to,zdravie mame iba jedno, tak s nim zaobchadzajme ako so vzacnou kvetinkou! držim ti palce

xennia

pomáha keď sa to miesto hrubo natrie napríklad herou alebo palmarínom a nechá pôsobiť najlepšie naniesť večer pred spaním, malo by sa to stratiť. Ja som to mala zatiaľ len jeden krát, vtedy mi to pomohlo. Je to pomoc našich starých mám.

mysik

aj ja mam uz niekolko rokov hrcku pod pazuchou a bola som aj na vysetrenie prsnikov ale je to iba tukova hrcka a netreba s tym nic robit...je to v poriadku ale mala by si sa aj ty urcite objednat u lekara.

njurrrr

Ahoj mala som podobny problem, ale mna to bolelo, a zmizlo mi to asi po 3 tyzdnoch. Obcas sa mi to objavi a vtedy to dost boli. Ale pravdepodobne to nebude to iste kedze ty nepocitujes bolest.