Konská masť - pozná niekto?

jana123456

Ja som si ju dnes kúpila a nikdy som nič horšie nezažila. Nemôžem spať páli ma celý chrbát je mi až do plaču. Je to čistá katastrofa je to ako keby ma milión malých ihiel bodalo do chrbta. Nikdy viac.

Maros75

ZdenkaTu- Tak neviem ci je vhodna tato mast na atopicky exem,ak obsahuje kopec bylin a matu piepornu. Dost naprd kombinacia .

petonet

Ja mam skvele skusenosti konkretne s touto konskou mastou: shop.rasev.sk zatial nesklamala.Skvela vec na zapaly,opuchy a stuhnute miesta.A ani nie je velmi draha.

ZdenkaTu

Konských masti je veľa, skúšala som rôzne značky a mávajú aj dosť podobne zloženie. Len pozor v tehotenstve na pagaštan konský. Momentálne fandím variante s propolisom, zdá sa mi že ma ráznejší nábeh účinku. www.vceliakozmetika.sk
Neviem ako na kĺby, ale na stuhnuté svaly je super. Rodičia si pochvaľujú modrú variantu.
Niekto sa tu pýtal na atopický ekzém, tak nato mi pomohol propolisový balzam www.vceliakozmetika.sk Ale treba si uvedomiť, že všetky tieto mastičky riešia dôsledok, nie príčinu. Takže keď bolesť či ekzém ustúpi, treba hľadať príčinu, bo sa to opäť skôr či neskor vráti.

okolík

Čaute, počul som, že existuje aj konská masť na depiláciu. Viete o tom niekto niečo? Ak, áno dajte vedieť prosím.

dasnusa

V relácii Receptár, ktorý vysiela TV Prima odoznel takýto recept:
10ks pagaštana konského rozkrájať,rozdrviť,alebo zomlieť na drobno,pridať toľko hladkej múky, koľko je drviny, premiešať a pridať ocot, aby vznikla kašička. Tú natrieť na gázu a prikladať na boľavé kĺby, alebo šľachy.

Petra Zazrivcova

poznám jednu firmu ale už neviem ako sa volá ale majú stránku www.konska-mast.sk myslim že tam kupoval manžel konskú masť od nich a len môžem potvrdit že bola úžasná dávala som si ju na kolená lebo mávam obrovské bolesti a ono to vždy prešlo. Bola to tá teplá. Tak fajne mi bolo potom vždy. Teraz je ale stránka vo výstavbe tak uvidime lebo ani mi neodpisujú chcela som sa informovať.