antikoncepcia...problem???

Príspevok v téme: antikoncepcia...problem???
smejkaaa

Ahojte mna by velmi zaujimalo ci beriete antikoncepciu a ak ano aku, vase skusenosti s nou pripadne ci ste ju uz aj vysadili,a ak ano preco(pokus otehotniet alebo komplikacie).Ja osobne totizto nechcem velmi brat antikoncepciu a na druhej strane priatel nemusi kondomy...ako riesit takyto problem?Viem ze su aj ine formy ako nepr. pharmatex ale vraj velmi spolahlive nie su.Ako postupovt pri takom niecom?ak kazdy z nas ma vyhrady?

Stanula

Mimi323, chcem sa ťa opýtať na ten tester...používaš alebo používala si ho? Ak áno, napíš o ňom niečo viac... dík.

Mimi323

Monka, tak to máš veľké šťastie, že nemáš problémy po vysadení HAK, buď rada.
No a plánované rodičovstvo - súhlasím. Lenže to slovné spojenie neznamená, že máš brať HAK, ale máš si počítať plodné a neplodné dni. A chcem vidieť tu kočku, čo otehotnela počas menštruácie.

smejkaaa

Monka:to je tvoj nazor a som rada ze si ho pridala lebo som bola zvedava na vsetky nazory aj dobre aj zle,a je smutne ze tych zlych skusenosti je viac...

monka

...navyse, to je co za stranka, ten badatel.sk? Vypichnut nevyhody a nedostatky niecoho je velmi jednoduche. Ja som brala antikoncepciu niekolko rokov a nemala som s nou ziadne problemy. Teraz ju neberiem a tiez nemam ziadne problemy s tym suvisiace. Napravila sa mi bolestiva menstruacia, aj po vysadeni HATK ju mam pravidelnu, akurat silnejsiu ako pocas tabletiek. Baby, neblbnite! Planovane rodicovstvo!!!

monka

pre Mimi:
Ty si ako prisla na to, ze zena je plodna iba jeden den v cykle? Ovulacia moze byt nepravidelna, nemusi prist na 12. den cyklu, a spermie v zenskom tele preziju 3 dni. Niektore zeny dokonca otehnotneju pocas menstruacie.

ptt

mne priatel sam povedal,ze to nemam brat,ked som mu ozrejmila,a podlozila,ze s toho mozu byt komplikacie(moje zdravie,popripade nase deti,raz)
a ma len 19.uz sa nemilujeme vobec,odkedy sa nam pretrhol prezervativ(radsej neriskujeme)

xennia

Musska - ako dlho si ju užívala, keď máš také následky? Od tohto roku sa už pečeňové testy nerobia, prečo? Už len na vyžiadanie.

musska

prave z toho tazia tie spolocnosti, ze tvrdia ze tie problemy co zeny maju vobec nemusia byt z HAK. Ale ver mi, su. Aj moja znicena pecen je dosledok toho, to mi potvrdila aj lekarka..

xennia

Máte to niečim podložené, že všetky problémy (množstvo problémov) čo ste tu popísali vám spôsobila antikoncepcia? Niekto má také problémy aj keď neužíva HA. Myslím že je to individuálne od organizmu ako HA spracuje.