vred na ohanbii

Príspevok v téme: vred na ohanbii
Monika111

mam na ohanbii malu tvrdu hrcku, uz asi rok..skusala som si to vytlacit a vytieklo mi z tade trochu hnisu a potom trochu krvi..najprv ma to na dotyk nebolelo, ale teraz ked si to stlacim,ma to boli.. mozno preto, ze tam je este viacej hnisu..neviem ci to je len nejaky vred, alebo syfilis. prosim poradte!

bara

tak co ako to dopadlo u toho lekara? Ja mam presne ten isty problem a neviem co s tym:((( strasne sa bojim, ze co to je.. s tym syfilisom ste ma pekne postrasili.. Mna to tiez dost boli, lebo som to vytlacala.. neviem vaham ci ist na gynču s tym alebo co:(

Monika111

nemam zdurene uzliny, ani ziadne dalsie problemy..len som tam mala uz vyse roka tu hrcku..ja viem, je to moja chyba,mala som ist k lekarovi hned, ale nezdalo sa mi to potrebne a stale som to v duchu oddalovala.. tak dufam, ze to nebude nic vazne..kazdopadne idem v piatok ku gynekologovi a napisem vam,ze ako to dopadlo..

peggy123

norfolka
ja osobne radím vytlačiť preto, že také niečo som už mala 2x, na tom istom mieste. a vytlačenie pomohlo, bolesť bola poriadna, ale zmizlo to. načo ju strašiť syfilisom?

tinka228

norfolka prečo ju strašíš. prečítala som si teraz niečo o syfilise a čisto teoreticky by to podľa opisu aj mohlo byť akurát, že by musela mať ešte aj zdurené uzliny.
osobne si však myslím, že je to len obyčajný vriedok. ja som ich už mala teda dosť a zakaždým som si ich sama vytlačila. a syfilis nemám (keď som bola tehotná mi na to brali krv).
monika ale veď každá vyrážka je tvrdá. nejdem ťa presviedčať, ak sa fakt bojíš a nie si si istá tak choď k lekárovi a potom napíš čo ti povedal. som sama zvedavá.

norfolka

Neviem,ako jej mozte radit,aby si to sama vytlacala!Je to nebezpecne,moze si tam zaniest este vacsiu infekciu..ani nijake masticky.Potrebujes odbornika-gynekologa,alebo chirurga,aby ti to vycistil,popripade nasadil ATB.Syfilis sa prejavuje tvrdym vredom,ale aj ten by trebalo vylucit pre tvoj pokoj.Takze cim skor chod k lekarovi a na buduce to tak dlho neodkladaj.

Monika111

dakujem ti tinka, trocha ma to ukludnilo..a mohla som tam mat ten hnis aj vyse roka? lebo som tam mala tu hrcku, ale nebolela ma..zacala ma boliet, az ked som sa to snazila vytlacit..myslite si, ze preto som to mala take tvrde aj predtym, lebo som tam mala hnis?

tinka228

monika mne sa takéto boľavé veci robia dosť často a tiež som raz mala taký nepodarený vriedok, ktorý som dookola vytláčala možno aj viac ako rok. ak ti šiel z toho po vytlačení hnis tak som presvedčená, že je to len vriedok. a jasné že ťa to bolí. veď to máš na citlivom mieste. a aj to že je väčší je normálne, veď si ho podráždila tým, že si sa ho snažila vytlačiť. ale pravdepodobne nedostatočne keď ťa stále bolí. skús to ešte raz a poriadne. ja viem, že to veľmi bolí. mne až slzy vyšli, ale ak máš len tento jeden a žiadne iné prejavy (svrbenie, pálenie, štípanie, či iné vyrážky) tak to podľa mňa nebude nič hrozné. ja osobne by som si nešla dať k lekárovi vytlačiť vyrážku. ale máš na to právo a každý sme iní.

Monika111

ja sa bojim, ze to je nieco vazne..lebo som to tam mala dost dlho, vyse roka..len vcera ma to napadlo vytlacit..som si myslela ze sa to ani nebude dat, ale isiel mi z toho hnis.. teraz ma to zmam zvacsene a boli ma to-to asi preto, ze tam je este hnis, alebo nie? v piatok s tym idem ku gynekologovi-skor sa mi neda, lebo som odcestovana..bojim sa a stale na to myslim... nemoze to byt nieco vazne, napriklad syfilis?