Ako schudnúť aspon 6 kíl.

Príspevok v téme: Ako schudnúť aspon 6 kíl.
orchidea18

Mám vysku 168, váhu 58, ale chcela by som mat aspon 52. Lebo nepáci sa mi zadok a stehná. Cvičím ako kedy, do fitka mam daleko nie som z mesta. Nevedeli by ste mi poradit nejaké stránky kde je video jednoduchý aerobik, ci iné cviky?Alebo poradit ako sa mám stravovat, ako by mal vyzerat moj jedalnicek, aby som nehladovala? Ci nejaké caje alebo nieco co by urýchlilo metabolizmus? A nieco nejaké cviky na spevnenie, zvačsenie prs. Dakujem

Nicole Cain

My rozdávať pôžičky na jednotlivcov a spoluprácu orgánov v rozmedzí od 3.000 dolárov na 20 miliónov dolárov, euro a libra maximálnej doby trvania z 1 až 30 rokov Ak áno Kontaktujte nás s nižšie detaily.

(1) Names______
(2) Country______
(3) Telefón Number______
(4) Gender_______
(5) Úver Amount_______
(6) Čas trvania: __________
(7) Mesačné Income____

S pozdravom,
Pán Nicole Cain
E-mail: scullerdmarketing@gmail.com

toschio

ZDRAVIM..vedel by mi niekto poradit ako schudnem aspon 5 kil?hram hadzanu a vela sportujem ale strasne by som chcela schudnut zo stehien a neveim:(

lostraveller

AHOJTE, PREDAVAM LIPOXAL EXTREME 39 TBL ZA ZVYHODNENU CENU 12 EUR PLUS POSTOVNE(max.2Eura)Expiracna doba 2.10.2010 Dovod predaja: Schodla som z nich 6kg za 2 mesiace a som spokojna. Zvysne tabletky rada ponuknem dalej. KONTAKT: retrossali@hotmail.com DO SPRAVY NAPISTE ZAUJEMCA O LIPOXAL. Dakujem!

A NIE JE TO PODVOD ANI REKLAMA ANI DEALER!!!

anita.

Ja som schudla 6 - 7 kil asi za 4 - 5 mesiacov a tuto vahu si stale drzim. Vylucila som z jedalnicka chlieb, jem len celozrnne peciva. Sladkost si dam len raz do tyzdna. Jem mensie porcie a pijem zeleny caj. A vobec necvicim, lebo na to nemam cas.