Schudnime bez diet nastrocne

Príspevok v téme: Schudnime bez diet nastrocne
mendy

Tak ahojte mam 16 rokow a chcela by som strasne schudnut 5 kg aspon,mam taky napad mozme si tu pisat jedalnicky mne osobne to dost pomaha a cvicenia,ja som od dneska zacala naplno,myslim ze ked si budeme pisat jedalnicky to pojde lahsie a budeme sa podporavt mozme aj cez mail kto ma zaujem najlepsie vo veku 15-20rokow,a nie welka nadwaha:D

ssia

baby mohli by sme tu chodiť každý deň o určitej hodine a pokecať, poradiť a ohlásiť výsledky. tak začíname?

tak ja včera - váha 51.1kg (dnes som sa nevážila)
nejdem písať čo som jedla, bolo toho veľa a neskoro...ale však pohoda, od zajtra už pokračujem tvrdo makať. a tak čoskoro by som mohla byť natrvalo pod 51:DDDD zajtra mám tanečnú+nácvik tanca na 1 súťaž+telesnú, tak pohybu bude dosť. len musím myslieť na vodu a nemyslieť na jedlo:DDD ale pri toľkých povinnostiach na to ľahko zabudnem:)))))

ssia

aj ja som hruška. ale som rada, lebo...lebo nemám na výber:DDD ale vnímanie vlastnej postavy je len subjektívne a nezávisí až tak od toho ako vyzeráte, skôr od sebakritiky a sebavedomia:)))
a čo ste dnes jedli?

blake

machulko, to sme na tom rovnako :o) ja tiez- secko do stehien a zadku :o((( kuuuurna, racej by som bola typovo jablllcko ako hruska. ale na druhej strane, musim uznat, ze proste baby co su hrusticky su viacej zenske a tak. neboj, ono to bude tazke, ale neni to nemozne :o))

blake

machulka, zalezi len na tom ako vyzeras celkovo.. ja nie som velky podporca takychto urcovani kto je aky podla vahy :o))
a pridaj sa ak teda chces, my budeme rady :o))

machulka006

čaute dámy... rozmýšľam či sa pridám... vezmete ma medzi seba?
vek: 19 a 1/2
váha: 63kg
výška: 166cm
je to dosť, čo? tá váha v porovnaní s výškou...
:(
no, dnes radšej nebudem komentovať čo som zjedla, ale skúsim od zajtra... :)

blake

ssia, mas podla mna supr vahu na tvoju vysku, podla mna nemas co riesit, ale tak to ty vies lepsie :o)) inak aj ja som po vianociach sakra pribrala :o(( som mala tak 58-59 kurnik a teraz som mala dlho 61. uz sa mi podarilo na 60 to dat dole :o))) heh a pojde to dole- ale zdravooooo!!!!!

a naposledy papam ze o pol 6 ale koncim aj o 6 a potom ked stiham tak cvicim trocha... inak holky, jako vyzera vas jedlaak?? bo ja som mala trochu problem so stravovani, resp ete trochu mam :o(( tak sa snazim tie navyky papacie normalizovat, tak potrebujem vediet co je "normalne" dike moc :o)

a lll, podla mna mas pohode vahu, to fakt zalezi ze ako to mas rozlozene a kolko mas svalov, kolko tuku a ake tazke kosti.. mozno keby napises miery, tak ti viacej pomozeme :P ale bacha na diety- sak si ete vo vyvoji, sa ti bude ete straaaaasne velmi menit telo. racej viac cvic ako malo jedz :o))

ssia

no tak ja som momentálne medzi 50.6-51.3 kg, stále to kolísa, lebo mám svalovku no a vtedy som vždy ťažšia. ale aspon som znova narástla (pol cm, radosť ako blcha:))) takže už mám 162cm...som ja ale vysokááá.

a o koľkej naposledy jete? ja sa snažím o 6 večer, ale nie vždy to vyjde:)))

blake: nie si stará babka, veď si ledva dospelá:)))stará si až po 100-ke:DDD

III: ja si nemyslím že je to veľa, tak optimálne. ale to sa dá posúdiť hlavne podľa rozloženia tuku na tele. ak má niekto viac tuku ale rovnomerne rozloženého, môže vyzerať aj tak super:))) ale to má málokto:(((((((((((

ssia

baby, zdá sa že zakladateľka témy si to asi rozmyslela alebo na to nemá čas, tu chodiť, ale aspoň ak chcete, mohli by sme si tu radiť a pomáhať a tak:DDD máte záujem?