Menzes + vana

svetlinka

mne sa tiez nechce cakat kym sa napusti a predsa len sprcha je rychlejsie tak co :) a prave pocas takychto dni mi pride hygienickejsia.

Aurina

Za mňa nie takáto kombinácia, proste pekne sa osprchovať a už tých pár dní vydržím bez toho aby som si mala napúšťať vaňu.

EMMMAA

Myslim si, ze skor jej slo o to take to esteticno No proste aby si sa nekupala v tom, co z teba ide. To je cele, ale tak niekomu to nevadi, kedze sa potom aj tak osprchuje

Williejohns

A systematic review aims to provide an in-depth prospectus of the applicable literature resources on your research topic. Find relevant studies, papers, and publications in the field, broaden the knowledge on your subject, get useful insights.

Miska098

Ste na omyle lebo ja sa stale kupim a nikdy nie v krvy ono sa to pozastavy ako keby a je to v pohode kludne sa kupem a nikdy nic mi nebolo :)

Sadi

Blbosť. Nikdy som nemala problém počas kúpela počas menzesu. Sestra takisto ani nikto z rodiny, žiadne zápaly nič, ani krv vo vode. a to som sa kúpala hoci aj hodinu. je to divné, ale mne sa menzes vo vode vždy nejako \"pozastavil\". že aj ked som vyšla a dala som si vložku, bola čistá. rozbehol sa mi až ked som vyšla z vody tak do 15-20min. a ešte, aj mne sa to mama hovorila, ale vyskúšala som to a nebol problém. ja som zase počula že kúpať by sa nemali ženy vo vysokom štádiu tehotenstva, aby sa im nespustil pôrod z teplej vody a že sú náchylnejšie na infekcie.

vikinkaaat

aj mne hovorila mama , že ked mam menštruaciu , tak sa nemam vo vani kupat...a mojej kamosky mama povedala ze sa može ..tak teraz nechapem...

vana+menzes

ked mas bolesti je dobre cvicit,a MAGNUM B6 je dobre brat/kupis si v lekarni/
a ze mama je uz starsia,to nevadi,ale toto plati stale,ze zena pri menzese sa nesmie kupat apodobne veci.
Mas v lekarni a v obchodoch aj caje zenske,tak si kup,caj z dateliny lucnej je dobry na menzes.