Svrbenie pošvy

babulka

Na candidu musíš držať dietu ktorá pozostáva z vylúčenia všetkých cukrov,sladkostí a bielej múky.Umývnie len čistou vodou a ísť ihneď ako sa to dá k lekárovi.Canesten je len dočasné riešenie.

ema123

Probiotiká a umývanie gélom na intímnu hygienu. Ak to do troch dní nepomôže, tak treba ísť k lekárovi pre niečo radikálnejšie, aby ste si nevypestovali chronickú mykózu, ktorej sa už nezbavíte.

veverqua

No o Nivei na intimne partie veru aj ja pocujem prvykrat. S mykozou som si toho "uzila" dost aj ja. Musim priznat, ze z tych prirodnych metod sa mi velmi neosvedcila ziadna. Pokial sa ti momentalne neda k doktorovi, chod aspon do lekarne. Bez predpisu sa tam da kupit mast Canesten, alebo kombinovane balenie s jednou vkladacou tabletou+krem. To by mohlo (aj keby len docasne) zabrat.

n..

oli... ano chcem poprosti o radu!! ako to mám vyliečiť prírodnou liečbou!! dakujem nemôžem sa toho zaviť a stále to mám vr

oli

Doporucujem First, probiotic a aloe vera gel, cisty aloe vera gel na potieranie. Tieto pliesne su potvora. Cim viac to umyvate, tym je to horsie, potom si urobite manzelsku povinost, myslite, ze ste uz zdrava, s laskou to odovzdate manzelovi alebo priatelovi a uz to mate znova. Vsak dievcence? Je to jeden bludny kruh. Tam nejde o potlacenie kandidy, ale o jej vyliecenie. Pripadne zaujmu poradim prirodnu cestu.